Libnet.ro
UNICEF

21:15

Politia israeliana a recomandat inculparea pentru coruptie a premierului Netanyahu

România Liberă România Liberă,
Politia israeliana a recomandat inculparea pentru coruptie a premierului Netanyahu

Dupa aproape doi ani de ancheta, politia israeliana a recomandat marti inculparea pentru coruptie a . continuă pe România Liberă

Politia israeliana recomanda inculparea premierului Benjamin Netanyahu

Dupa aproape doi ani de ancheta, politia israeliana a recomandat marti inculparea pentru coruptie a premierului Benjamin Netanyahu, informeaza AFP si DPA. Decizia de incepere a urmaririi penale ii revine.

Politia israeliana recomanda inculparea lui Netanyahu in doua cazuri de coruptie/ Netanyahu respinge acuzatiile

Politia israeliana a recomandat marti ca premierul Benjamin Netanyahu sa fie inculpat de coruptie in doua cazuri, dupa doi ani de ancheta. Este vorba depre cazul 1000 - in care Netanyahu este suspectat ca a acceptat cadouri scumpe de la binefacatori, si cazul 2000 - in care premierul este acuzat ca a incercat sa incheie un acord care i-ar fi asigurat o acoperire pozitiva in al doilea cel mai important ziar israelian, relateaza Haaretz.

Politia israeliana recomanda inculparea premierului Benjamin Netanyahu

Politia din Israel, a recomandat astazi, dupa ani de investigatii, trimiterea in judecata a premierului Benjamin Netanyahu, in doua cazuri ce vizeaza luare si respectiv, dare de mita, informeaza Reuters.

Soc pe scena politica din Israel: Politia cere inculparea premierului pentru coruptie

Politia din Israel a recomandat procurorului general al tarii sa il puna sub acuzarepepremierului Benjamin Netanyahu pentru doua infractiuni de luare de mita, conform presei locale citate de.

Guatemala: Fostul presedinte Alvaro Colom, arestat pentru coruptie

Fostul presedinte al Guatemalei 2008-201), Alvaro Colom, a fost arestat, marti, alaturi de alti noua fosti ministri ai guvernului sau, in contextul unui scandal de coruptie care afecteaza reteaua de transport public a capitalei, a anuntat Parchetul, relateaza AFP.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )