Libnet.ro
UNICEF

10:45

Politia Romana: Mandatul de aducere pe numele mamei Luizei Melencu nu poate fi pus in executare din cauza problemelor medicale ale femeii

B1 B1,
Politia Romana: Mandatul de aducere pe numele mamei Luizei Melencu nu poate fi pus in executare din cauza problemelor medicale ale femeii

Politia Romana precizeaza, vineri, printr-un comunicat de presa, ca mandatul de aducere emis pe numele Monicai Melencu, mama Luizei Melencu, nu poate fi pus in aplicare, din cauza problemelor de sanatate ale ac. continuă pe B1

MAI, precizari despre mandatul de aducere pe numele mamei Luizei Melencu

Ministerul Afacerilor Interne face precizari despre mandatul emis pe numele mamei Luizei Melencu. Directia Informare si Relatii Publice a Ministerului Afacerilor Interne este abilitata sa comunice.

IGPR: Mandatul de aducere pentru mama Luizei Melencu nu poate fi pus in executare

Inspectoratul General al Politiei Romane a anuntat, vineri seara, ca mandatul de aducere emis pe numele mamei Luizei Melencu, la cererea DIICOT Craiova, nu poate fi pus in executare, din cauza problemelor medicale.

Procurorii DIICOT, mandat pe numele mamei Luizei. Ce se intampla in cazul Caracal

Procurorii DIICOT au mers acasa la mama Luizei Melencu pentru a preleva probe ADN, dupa ce femeia s-a sfatuit cu avocatul si a refuzat procedura. Anchetatorii au obtinut un mandat de la Tribunalul Bucuresti si sustin ca prelevarea probelor este necesara pentru a afla adevarul in cazul de la Caracal si pentru a efectua o .

Ce spune seful DIICOT despre executarea mandatului de aducere emis pe numele mamei Luizei: Avem nevoie de aceasta proba

Felix Banila, seful DIICOT, a explicat vineri-seara, 27 septembrie 2019, de ce este nevoie de prelevarea de noi probe ADN de la mama Luizei Melencu. Mama si bunicul fetei disparute au fost luati cu ambulanta.

Mamei Luizei Melencu, dispusa pentru a da probele de ADN. Cu ce conditii vine Georgeta Melencu

Mama Luizei Melencu a anuntat ca este dispusa sa dea probele de ADN cerute de procurorii DIICOT, dar numai in anumite conditii. Dau probele ADN numai daca cei de la FBI fac analize pe oasele alea, vin.

Bunicul si mama Luizei Melencu, internati la Spitalul Judetean de Urgenta Craiova. Medic: Ma mir de unde pot avea acesti oameni atata forta

Monica Melencu si Stelian Iordache, mama si bunicul Luizei, fata rapita de Gheorghe Dinca in 14 aprilie din Caracal, au ajuns vineri-seara, 27 septembrie 2019, la spitalul din Craiova, in urma episodului petrecut la Diosti, unde anchetatorii s-au prezentat cu un mandat de aducere pe numele mamei Luizei.

MAI spune ca a dispus Politiei sa ia toate masurile de aducere a mamei Luizei, dar fara a leza drepturile persoanei

Ministerul Afacerilor Interne a comunicat, vineri seara, ca magistratii au dispus Politiei si Jandarmeriei sa o aduca la sediul DIICOT pe mama Luizei Melencu inclusiv prin patrunderea in domiciliul acesteia. De asemenea, potrivit comunicatului, MAI a dispus Politiei sa ia toate masurile pentru a pune in aplicare dispozitia instantei, respectand legea, dar fara a leza drepturile persoanei pe numele careia a fost emis mandatul de aducere. Precizarile vin in contextul in care vineri, mama Luizei Melencu a ajuns la spital, dupa ce a lesinat certandu-se cu agentii veniti sa o duca la sediul DIICOT pentru prelevarea de probe biologice.

Politia Romana, precizari despre descinderea de la casa familiei Melencu: Mandatul de aducere, eliberat de Tribunalul Bucuresti

Politia Romana face precizari cu privire la desciderea de la casa familiei Luizei Melencu, unde au avut loc scene extrem de tensionate vineri dupa-amiaza. Politistii au incercat sa puna in aplicare un mandat.

Mama Luizei Melencu, reactie sfasietoare dupa ce a aflat ca va fi amendata cu 5.000 de lei. Dinca mi-a luat fata, ei imi iau banii!

Prima reactie a mamei Luizei Melencu, dupa ce a aflat ca va fi amendata! Procurorii au decis sa-i atribuie suma de 5. 000 de lei femeii pentru neprezentarea la DIICOT. Ce a spus mama victimei lui Dinca despre cele auzite si cum se simte acum? Mama Luizei Melencu, reactie dupa ce a aflat ca va fi .

Monica Pop, despre modul in care au actionat autoritatile in cazul mamei Luizei: Mi s-a parut inadmisibil sa fie anunatat faptul ca domnul Melencu nu e tatal fetei

Monica Pop si-a exprimat revolta fata de modul in care au actionat autoritatile in cazul mamei Luizei Melencu, fata disparuta din Caracal. Medicul a sustinut ca e inadmisibil sa se afle asa ca domnul.

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )