Libnet.ro
UNICEF

20:30

Politic Show: Ion Cristoiu, despre numirea lui Marga la sefia ICR: I s-a dat un post ca pe vremea comunismului; Crin Antonescu, despre dezbaterea din PE: Dupa parerea mea, a fost o zi buna; Neamtu: De nenumarate ori mi-am exprimat pretuirea pentru MRU. Nu

Hotnews Hotnews,
Politic Show: Ion Cristoiu, despre numirea lui Marga la sefia ICR: I s-a dat un post ca pe vremea comunismului; Crin Antonescu, despre dezbaterea din PE: Dupa parerea mea, a fost o zi buna; Neamtu: De nenumarate ori mi-am exprimat pretuirea pentru MRU. Nu

Referendumul penal. Primarul care descrie reteta Dragnea: Am picat toti de fazani. Martor la DNA, edilul din Sangeorz-Bai, Roland Venig, spune ca ei s-au. Theodor Paleologu, despre Victor Ponta: Nu e acceptabil ca noul an universitar sa inceapa cu plagiatul inscris pe frontispiciul universitatii romanesti. continuă pe Hotnews

Ion Cristoiu, despre numirea lui Marga la sefia ICR: S-a vazut ca i s-a dat un post ca pe vremea comunismului

Jurnalistul Ion Cristoiu a comentat miercuri, in emisiunea Ultimul cuvant, difuzata de B1 TV, despre numirea fostului ministru de externe Andrei Marga la sefia Institutului Cultural Roman, in timp ce acesta.

Ion Cristoiu: Ponta vorbeste ca un semidoct, prinde din zbor o expresie, fara sa o aprofundeze si o tot repeta

Jurnalistul Ion Cristoiu a comentat joi, in emisiunea Ultimul cuvant, difuzata de B1 TV, despre propunerea premierului Ponta ca Romania sa fie reorganizata administrativ, regiunile sa primeasca.

Ion Cristoiu: A fi Victor Ponta inseamna a fi fiul ploii. Adevaratii conducatori ai tarii sunt baronii locali

Jurnalistul Ion Cristoiu a comentat marti, in emisiunea Ultimul cuvant, difuzata de B1 TV, situatia presedintelui Consiliului Judetean Arges Constantin Nicolescu, urmarit penal pentru patru.

Ion Cristoiu: Nenorocirea Romaniei e ca Traian Basescu s-a intors la Cotroceni, pentru ca uitam prin ce am trecut

Jurnalistul Ion Cristoiu a comentat luni, in emisiunea Ultimul cuvant, difuzata de B1 TV, declaratia presedintelui Traian Basescu dupa intalnirea cu membrii Comisiei de la Venetia, si anume aceea ca.

Theodor Paleologu: Numirea lui Marga la ICR s-a produs fara anuntarea niciunui plan.

Fostul ministru al Culturii, Theodor Paleologu nu ii reproseaza actualului presedinte al Institutului Cultural Roman ICR), Andrei Marga, ca este, in acelasi timp si membru, ci ca, la preluare mandatului, nu a anuntat niciun plan pentru institutie. Citeste si: VIDEO Andrei Marga, VALIDAT in functia de presedinte al ICR fara a mai fi audiat in comisii Nu am nici o problema cu statutul de membru PNL al noului presedinte al Institutului Cultural Roman: sint multi oameni politici care s-au .

Politic Show: Ponta, absent nemotivat la Strasbourg; Radu F. Alexandru: PDL isi rezerva dreptul de a regandi oportunitatea Aliantei Dreptei; Blaga: Cred ca atunci cand s-a intalnit cu Antonescu, Gordon stia si ce a mancat acesta dimineata

Victor Ponta: Cei care au facut politie politica nu pot candida la parlamentare. Ce spune premierul despre Dan Voiculescu. Intrebat daca presedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, poate candida, liderul PSD a raspuns aveti dumneavoastra o pasiune cu domnul Voiculescu. Voinescu: USL nu va lua 50% plus unu in decembrie. Negocierile pentru Guvern vor dura. Liderul PDL Sever Voinescu a declarat, marti, ca nu vom avea foarte rapid un Guvern dupa alegerile din 9 decembrie.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )