Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ion Cristoiu, despre numirea lui Marga la sefia ICR: S-a vazut ca i s-a dat un post ca pe vremea comunismului

B1 B1,
Ion Cristoiu, despre numirea lui Marga la sefia ICR: S-a vazut ca i s-a dat un post ca pe vremea comunismului

Jurnalistul Ion Cristoiu a comentat miercuri, in emisiunea Ultimul cuvant, difuzata de B1 TV, despre numirea fostului ministru de externe Andrei Marga la sefia Institutului Cultural Roman, in timp ce acesta. continuă pe B1

Ion Cristoiu: A fi Victor Ponta inseamna a fi fiul ploii. Adevaratii conducatori ai tarii sunt baronii locali

Jurnalistul Ion Cristoiu a comentat marti, in emisiunea Ultimul cuvant, difuzata de B1 TV, situatia presedintelui Consiliului Judetean Arges Constantin Nicolescu, urmarit penal pentru patru.

Ion Cristoiu: Nenorocirea Romaniei e ca Traian Basescu s-a intors la Cotroceni, pentru ca uitam prin ce am trecut

Jurnalistul Ion Cristoiu a comentat luni, in emisiunea Ultimul cuvant, difuzata de B1 TV, declaratia presedintelui Traian Basescu dupa intalnirea cu membrii Comisiei de la Venetia, si anume aceea ca.

Ion Cristoiu: USL nu a facut nimic la guvernare, dar si Opozitia e prea slaba, iar presa nu s-a ocupat

Jurnalistul Ion Cristoiu a comentat duminica, in emisiunea Sub semnul intrebarii de pe B1 TV, progresele USL de cand Guvernul Victor Ponta a ajuns la Putere. in opinia sa, USL nu a facut nimic in trei luni.

Audierea lui Andrei Marga pentru sefia ICR, amanata de Senat; acesta nu se afla in tara

Audierea fostului ministru Andrei Marga pentru sefia Institutului Cultural Roman, care trebuia sa aiba loc marti dimineata, a fost amanata, senatorii din comisiile de cultura si politica externa fiind anuntati prin SMS, potrivit unor surse parlamentare, Marga fiind plecat din tara, informeaza Mediafax.

Andrei Marga NU este in tara. Audierea pentru sefia ICR, AMANATA.

Audierea fostului ministru Andrei Marga pentru sefia Institutului Cultural Roman, care trebuia sa aiba loc marti dimineata, a fost amanata, senatorii din comisiile de cultura si politica externa fiind anuntati prin SMS, potrivit unor surse parlamentare Marga fiind plecat din tara, informeaza Mediafax. Citeste si: Andrei Marga NEAGA din nou ca a colaborat cu Securitatea Senatorul PSD Georgica Severin a declarat pentru Mediafax ca in cursul diminetii a primit un SMS prin care era anuntat de .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,259 seconds )