Libnet.ro
UNICEF

01:05

Politic Show: PSD ramane orfan de Adrian Nastase pana in 2020; Razboi pe taxe in USL: Ponta, da, Antonescu, ba; Gabriela Vranceanu Firea Pandele, varful de lance al destramarii USL; Ce negociaza PSD cu PC si UDMR

Hotnews Hotnews,
 Politic Show: PSD ramane orfan de Adrian Nastase pana in 2020; Razboi pe taxe in USL: Ponta, da, Antonescu, ba; Gabriela Vranceanu Firea Pandele, varful de lance al destramarii USL; Ce negociaza PSD cu PC si UDMR

Ioan Oltean despre condamnarea lui Nastase: Credeam ca solutia va fi alta. Vicepresedintele PDL Ioan Oltean a declarat, marti, intr-o conferinta. Comisia Calarasi isi incepe miercuri activitatea. Comisia parlamentara de ancheta privind terenurile din judetul Calarasi se va intruni miercuri. continuă pe Hotnews

PSD ramane orfan de Adrian Nastase pana in 2020

Noua condamnare a lui Adrian Nastase i-a incheiat, practic, cariera politica, cel putin pentru urmatorii sase ani. Fostii sai colegi ezita sa spuna ce vor face cu postul de presedinte al Consiliului National PSD, ocupat de Nastase.

Victor Ponta, despre Adrian Nastase: E condamnat politic, un caz comparabil cu Iulia Timoshenko

Premierul Victor Ponta a afirmat luni seara ca Adrian Nastase este o victima a regimului Traian Basescu fiind vorba despre un condamnat politic si un caz similar cu cel al fostului premier ucrainean Iulia Timoshenko. Emisiunea este in desfasurare.

VIDEO Victor Ponta, despre Adrian Nastase: E condamnat politic, un caz comparabil cu Iulia Timoshenko

Premierul Victor Ponta a afirmat luni seara ca Adrian Nastase este o victima a regimului Traian Basescu fiind vorba despre un condamnat politic si un caz similar cu cel al fostului premier ucrainean Iulia Timoshenko. Este un condamnat politic, a spus Victor Ponta, invitat la Romania TV, precizand ca exprima aceeasi pozitie inca din 2005. Acesta a acuzat un regim politic abuziv care a inceput in 2005 iar principalii sai colaboratori au fost Monica Macovei si Daniel Morar, care au instituit acest sistem prin dosare penale.

Liderii PSD: Suntem alaturi de Adrian Nastase; sa-l ajute Dumnezeu!

Liderii PSD care s-au reunit, luni, la prima sedinta a BPN al PSD din 2014, i-au transmis mesaje de sustinere fostului presedinte al partidului Adrian Nastase, aratand ca ii tin pumnii, ca sunt alaturi de el si ca se roaga la Dumnezeu sa ii fie bine si.

Politic show: Sentinta care a incheiat cariera politica a lui Nastase; Partidul lui Dan Diaconescu ar putea ramane fara grupul din Senat; Cum explica premierul Ponta vizita la cetatea Sarmizegetusa desi situl arheologic era inchis

Condamnarea lui Nastase, subiect de bancuri: Judecatorul a profitat de ocazie si l-a condamnat si in dosarul Flota. Condamnarea lui Adrian Nastase a starnit reactii dintre cele mai diverse in mediul online. Andrei Plesu: USL, sau cum se organizeaza un esec. In istoria post-decembrista a Romaniei, esecul politic al USL e un esec de o incontestabila originalitate.

Marian Vanghelie, despre condamnarea lui Adrian Nastase: E prea mult, indiferent de fapte. Cream un precedent foarte periculos

Vicepresedintele PSD Marian Vanghelie a declarat pentru Gandul ca sentinta primita de fostul premier Adrian Nastase in dosarul Zambaccian este prea mult, indiferent de faptele pe care le-a facut, avertizand ca se creeaza un precedent foarte periculos, transmite Mediafax.

Iliescu: Nu cred ca Adrian Nastase este condamnat politic

Fostul presedinte Ion Iliescu a declarat, astazi, ca Adrian Nastase a devenit pe nedrept si in mod exagerat simbolul coruptiei in Romania, el spunand ca noua condamnare a acestuia este un cosmar, dar ca el nu crede in conexiunea cu politicul, potrivit surselor de presa.

TIMELINE Ascensiunea si decaderea politica a lui Adrian Nastase

Condamnarea definitiva primita luni de Adrian Nastase, a doua in mai putin de doi ani, este una rasunatoare nu doar pentru ca vizeaza un fost premier, ci si pentru ca pune in centrul atentiei unul dintre cei mai importanti oameni politici de dupa '90 si inceputul anilor 2000. Pe rand, Nastase a fost Ministru de externe, in repetate randuri a condus Camera Deputatilor, a ajuns la varful unuia dintre cele mai mari partide politice, a ocupat fotoliul de prim ministru si apoi a ratat la muchie si functia de sef de stat. HotNews. ro va prezinta o cronologie interactiva cu marirea si decaderea politica a lui Adrian Nastase.

Marile diferente dintre cazurile Adrian Nastase si Iulia Timosenko

Victor Ponta, premierul Romaniei, a comparat condamnarea la inchisoare a lui Adrian Nastase cu cea a Iuliei Timosenko, ex-premierul Ucrainei: din punct de vedere politic, cazul Adrian Nastase este perfect comparabil cu cazul Iulia Timosenko. Daca in cazul Ucrainei reactiile internationale au criticat unanim procedurile judiciare, fiind sprijinite si de o decizie a CEDO, in cazul Adrian Nastase nu a existat niciun fel de ecou. Date fiind si implicatiile internationale ale declaratiei lui Victor Ponta, sa vedem cat de adevarata este comparatia facuta de actualul premier al Romaniei intre cele doua cazuri.

Adrian Nastase, intre condamnare si achitare. Iata variantele pe care le pot decide magistratii

Adrian Nastase poate ramane astazi liber sau se poate intoarce dupa gratii. Magistratii pot decide, insa, in nenumarate feluri: o achitare, o pedeapsa cu suspendare, una cu executare sau rejudecarea.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2569 seconds )