Libnet.ro
UNICEF

16:30

Un politist a fost impuscat de braconieri. 12 persoane au fost audiate

B1 B1,
Un politist a fost impuscat de braconieri. 12 persoane au fost audiate

12 persoane au fost audiate si noua perchezitii efectuate, intr-un dosar penal deschis dupa ce un politist din Hunedoara a fost impuscat intr-o padure, in timp ce urmarea mai multi. continuă pe B1

FOTO + VIDEO. Un barbat a fost impuscat de politie in orasul finlandez Turku, dupa ce a injunghiat mai multe persoane. Un om a murit, iar altii cinci au fost raniti

Un barbat a fost impuscat, in Finlanda, dupa ce a injunghiat mai multe persoane in orasul Turku. Politistii l-au retinut pe atacator, dupa ce l-au ranit la picior, potrivit BBC.

FOTO + VIDEO. Un barbat a fost impuscat de politie in orasul finlandez Turku, dupa ce a injunghiat mai multe persoane. Bilantul atacului indica doi morti si sase raniti

Un barbat a fost impuscat, in Finlanda, dupa ce a injunghiat mai multe persoane in orasul Turku. Politistii l-au retinut pe atacator, dupa ce l-au ranit la picior, potrivit BBC.

Presa spaniola: Soferul-terorist de pe Las Ramblas a fost impuscat mortal in apropiere de Barcelona

Presa spaniola scrie ca soferul care a provocat panica pe faimosul buleverd turistic Las Ramblas din Barcelona si a ucis joi 14 persoane a fost impuscat mortal intr-o operatiune a politiei catalane.

Soferul-terorist de pe Las Ramblas a fost impuscat mortal intr-o operatiune desfasurata in apropiere de Barcelona

Presa spaniola scrie ca soferul care a provocat panica pe faimosul bulevard turistic Las Ramblas din Barcelona si a ucis joi 14 persoane a fost impuscat mortal intr-o operatiune a politiei catalane.

Un individ cu o centura cu EXPLOZIBIL a fost iMPUSCAT langa Barcelona

Un barbat care avea asupra sa o centura cu explozibili a fost impuscat luni in localitatea Subirats, in vestul Barcelonei, conform informatiilor publicate, dupa ce acesta a strigat Alahu.

Un nou incident in Barcelona. Un barbat cu o centura de explozibili a fost impuscat. Ar putea fi suspectul atacului de joi

Un barbat care purta o centura cu explozibili a fost impuscat de politie in Subirats, o suburbie a Barcelonei, anunta media locala. Potrivit primelor informatii ar fi vorba chiar de suspectul atacu.

Imagini socante in Franta: Un barbat a fost impuscat in cap de politisti (VIDEO)

Imagini socante in Franta, la doar cateva zile dupa sangerosul atentat din Barcelona. Un barbat inarmat cu un cutit a fost impuscat in cap de politisti. Asta dupa ce a.

FOTO+VIDEO. Stat Islamic loveste din nou. La Barcelona, 13 oameni au murit, iar alti 100 au fost raniti, dupa ce o furgoneta a intrat in pietoni, in zona turistica La Rambla. Doi atacatori au fost prinsi, unul dintre ei a fost impuscat. Un roman a fost ra

13 persoane au murit, iar alte zeci au fost ranite, dupa ce o furgoneta a intrat in pietonii aflati in zona turistica La Rambla din Barcelona. Doi atacatori au fost prinsi de politisti, unul dintre ei a fost omorat. Stat Islamic a revendicat atacul. Printre raniti, ar fi si un roman.

VIDEO+FOTO. Jihadistul marocan de 22 de ani, care a provocat moartea a 13 oameni in Barcelona, a fost impuscat

Principalul suspect al atacului terorist de la Barcelona, soferul furgonetei care a intrat in multime, a fost gasit de politia din Catalonia si impuscat mortal.

Operatiune in curs a politiei catalane. Soferul-terorist de la Barcelona ar fi fost impuscat

O operatiune a politiei catalane este in curs la Subirats, la 45 de kilometri vest de Barcelona. Potrivit presei spaniole, operatiunea vizeaza capturarea soferului-terorist de pe Las Ramblas, Younes Abouyaaqoub. Un barbat prezentand semnalmentele acestui tanar ar fi fost identificat de un localnic si impuscat de fortele de ordine.

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )