Libnet.ro
UNICEF

21:00

COVID-19: Un sindrom misterios asociat cu noul coronavirus a cauzat moartea mai multo copii in New York

B1 B1,
COVID-19: Un sindrom misterios asociat cu noul coronavirus a cauzat moartea mai multo copii in New York

Un sindrom inflamator rar asociat cu noul coronavirus a cauzat moartea a trei copii in New York, a anuntat, sambata, Andrew Cuomo, guvernatorul statului american. Asta in conditiile in care, cu o zi inainte,. continuă pe B1

Noul coronavirus se transmite si pe cale sexuala? Ce au descoperit medicii unui spital din China

Cercetatorii chinezi care au testat lichidul seminal al barbatilor cu Covid-19 au descoperit ca o parte dintre ei aveau in el noul coronavirus, ceea ce inseamna ca exista o mica posibilitate ca boala sa se transmita pe cale sexuala, transmite Reuters.

Romania trece de pragul psihologic de 15.000 de imbolnaviri COVID-19. inca 320 persoane au fost infectate cu noul coronavirus, bilantul ajunge la 15.131

Bilantul total al persoanelor infectate in Romania cu noul coronavirus a ajuns, sambata, la 15. 131 de cazuri, dupa ce in ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 320 de imbolnaviri. in acelasi timp sunt inregistrate 926 de decese.

Statul francez, dat in judecata pentru felul in care a gestionat noul coronavirus

Patruzeci si trei de bolnavi de covid-19 si rude ale unor victime ale acestei boli provocate de noul coronavirus au dat statul francez in judecata, acuzandu-l de proasta gestionare a crizei de sanatate, relateaza Le Parisien.

O pisica a fost testata pozitiv pentru noul coronavirus in Spania

O pisica din Catalonia, Spania, a fost testata pozitiv pentru noul coronavirus, informeaza Xinhua, preluat de Agerpres.

Rusia inregistreaza peste 10.000 de contaminari cu noul coronavirus a sasea zi consecutiv

Numarul contaminarilor cu noul coronavirus a crescut cu 10. 699 in 24 de ore in Rusia, iar bilantul imbolnavirilor a crescut la 187. 859 de la inceputul epidemiei covid-19, a anuntat vineri Centrul rus de gestionarea crizelor, relateaza Reuters.

Noul coronavirus se poate transmite pe cale sexuala? Testele asupra unor barbati infectati ingrijoreaza oamenii de stiinta

Cercetatorii chinezi care au testat sperma barbatilor infectati cu COVID-19 au descoperit ca o parte dintre ei aveau noul coronavirus in lichidul seminal, ceea ce face ca boala sa poata fi transmisa sexual, scrie Reuters.

Unul dintre valetii personali ai lui Trump, un membru US Navy, testat pozitiv cu noul coronavirus

Un membru al Marinei americane US Navy), unul dintre valetii personali ai presedintelui Donald Trump, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, ceea ce alimenteaza temeri cu privire la o eventuala contaminare a locatarului Casei Albe, dezvaluie CNN.

Desi mai multi sportivi spun ca s-au imbolnavit, Franta respinge ipoteza unei contaminari cu noul coronavirus la Jocurile Militare Mondiale de la Wuhan, in octombrie

Ministerul francez al Apararii a fost nevoit sa intervina si sa respinga ipoteza unei contaminari cu noul coronavirus in cursul Jocurilor Militare Mondiale JMM) de vara - care au avut loc in perioada 18-27 octombrie 2019 la Wuhan, capitala provinciei chineze Hubei, leaganul pandemiei covid-19, dupa ce mai multi participanti la aceste jocuri au dezvaluit ca s-au intors bolnavi de la eveniment, relateaza Le Figaro.

inca un site blocat pentru informatii false despre evolutia COVID-19: Un blog care ar fi promovat conspiratii despre noul coronavirus, vaccinuri si tehnologia 5G

Autoritatile au decis miercuri, 6 mai, blocarea accesului la internet catre blogul danielvla. wordpress. com, dupa ce o analiza a Grupului de Comunicare Strategica GCS) a constatat ca pe site ar fi promovate in mod constant informatii false cu privire la evolutia COVID-19. Printre exemplele date este postarea: NU VA VACCINATI CU NICI UN CHIP! Din 2005 pregateau Un vaccin provocat de un virus respirator, care zic ei) SA INHIBE GENA RESPONSABILA CU CREDINTA iN DUMNEZEU, care induce ipoteza unei conspiratii cu privire la noul coronavirus.

Cercetatori: Un studiu genetic arata ca noul coronavirus s-a raspandit rapid in lume inca de la aparitia in China in perioada octombrie-decembrie 2019

Un studiu genetic efectuat pe mostre prelevate de la peste 7. 500 de persoane infectate cu COVID-19 sugereaza ca noul coronavirus s-a raspandit rapid in lume dupa ce a aparut in China, in perioada octombrie-decembrie 2019, transmite Reuters.

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2528 seconds )