Libnet.ro
UNICEF

21:45

Un politist roman a salvat pana acum 60 de vieti. Povestea lui a aparut si pe panourile din Times Square, in New York

Antena3 Antena3,
Un politist roman a salvat pana acum 60 de vieti. Povestea lui a aparut si pe panourile din Times Square, in New York

Ministerul Afacerilor Interne a publicat luni, povestea emotionanta a lui Robert, un politist de frontiera de numai 23 de ani care a salvat pana acum 60 de vieti prin donare constanta de sange. Povestea tanarului a ajuns cunoscuta chiar si peste ocean, in New York. continuă pe Antena3

Ce se intampla in corpul tau daca mananci multe calorii dimineata. Pana acum s-a crezut altceva

Potrivit unui studiu, strangerea caloriilor dimineata si consumul unui mic dejun mare cu mese mai mici in timpul zilei nu are nici un impact asupra pierderii in greutate. Ce se intampla in corpul tau daca mananci multe calorii dimineata Oamenii de stiinta de la Universitatea Johns Hopkins au urmarit 41 de adulti supraponderali, cu o .

Ce poti sa bei, de fapt, daca esti racit sau gripat. Pana acum se credea altceva

Pe langa tratamentul de la medic, alimentatia este cel mai important factor de care trebuie sa avem grija in perioadele in care imunitatea noastra este la pamant, unde intra si bauturile. Despre cele din urma exista numeroase mituri. Unul dintre ele: laptele cald nu e indicat in caz de viroza. Explicatiile medicului. Raceala si gripa.

Merkel: Vor exista restrictii pana cand 60-70% din populatie va avea imunitate la SARS-CoV 2

Cancelarul Angela Merkel a insistat duminica aceasta ca este important sa fie mentinute unele dintre restrictiile antiepidemice in Germania pana cand intre 60% si 70% din populatie va avea imunitate la SARS-CoV2, transmite EFE, citata de Agerpres.

Coronavirusul se raspandeste mai usor la temperaturi scazute? Ce stim pana acum

De ce creste numarul raportat de cazuri COVID-19 in intreaga Europa acum? Multe tari si-au incheiat lockdown-ul la inceputul verii, dar abia in toamna majoritatea tarilor au inceput.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )