Libnet.ro
UNICEF

06:45

Politisti americani, in centrul unui nou scandal. Un barbat in varsta de 46 de ani a murit

Antena3 Antena3,
Politisti americani, in centrul unui nou scandal. Un barbat in varsta de 46 de ani a murit

Patru ofiteri de politie din statul american Minnesota au fost concediati dupa moartea unui barbat de culoare care a fost arestat intr-un mod brutal. continuă pe Antena3

DUMITRU OPREA, PNL: Sunt medici pentru a face fata unui nou val de SARS-CoV-2?

Deputatul PNL Dumitru Oprea a solicitat ministrului Sanatatii informatii privind capacitatea sistemului medical romanesc, in special a resurselor umane, de a face fata unui nou potential val pandemic.

inca un pas pentru Rosia Montana in UNESCO. Ministerul Dezvoltarii a alocat bani pentru realizarea unui nou plan urbanistic general

Ministerul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei MLPDA) a aprobat finantarea realizarii unui nou Planul Urbanistic General la Rosia Montana pentru inscrierea in patrimoniul UNESCO.

MINISTRUL CHINEZ DE EXTERNE: China si Statele Unite sunt in pragul unui nou razboi rece

China si Statele Unite sunt in pragul unui nou Razboi Rece, a avertizat duminica ministrul chinez de externe Wang Yi, care a deplans reaprinderea tensiunilor cu Washingtonul in jurul pandemiei de COVID-19.

China si Statele Unite, in pragul unui nou Razboi Rece

China si Statele Unite sunt in pragul unui nou Razboi Rece, a avertizat duminica ministrul chinez de externe Wang Yi, care a deplans reaprinderea tensiunilor cu Washingtonul in jurul pandemiei de COVID-19, relateaza AFP.

China si Statele Unite sunt in pragul unui nou Razboi Rece, avertizeaza Beijingul

China si Statele Unite sunt in pragul unui nou Razboi Rece, a avertizat duminica ministrul chinez de externe Wang Yi, care a deplans reaprinderea tensiunilor cu Washingtonul in jurul pandemiei de COVID-19, relateaza AFP, citat de Agerpres.

Francezii anunta lansarea unui nou test rapid pentru depistarea COVID-19

Reprezentantii unui consortiu francez au anuntat luni lansarea fazei de productie pentru un test de .

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1966 seconds )