Libnet.ro
UNICEF

21:30

Politisti avansati de Ziua Nationala. Cine sunt cei opt oameni ai legii rasplatiti pentru merite exceptionale

Adevărul Adevărul,
Politisti avansati de Ziua Nationala. Cine sunt cei opt oameni ai legii rasplatiti pentru merite exceptionale

Cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei, mai multi oameni ai legii au fost avansati in grad, inaintea implinirii stagiului minim, pentru merite exceptionale in activitatea profesionala. continuă pe Adevărul

Cine e fetita imbracata in port popular care promoveaza imaginea Romaniei de Ziua Nationala (FOTO)

O fetita de doar 3 ani promoveaza imaginea Romaniei de Ziua Nationala. Micuta, imbracata in port popular, a participat deja la repetitiile pentru defilarea de 1 Decembrie. Emilia.

Cine e fetita de 3 ani imbracata in port popular care promoveaza imaginea Romaniei alaturi de militari si jandarmi de Ziua Nationala

O fetita de doar 3 ani si 5 luni, imbracata in port traditional, promoveaza imaginea unora dintre cele mai importante institutii ale statului, Ministerul de Interne si Ministerul Apararii Nationale, la parada militara de Ziua Nationala a Romaniei.

Manifestari de Ziua Nationala la Alba Iulia: defilare militara, masa populara cu 12.000 de portii si concerte in aer liber

Alba Iulia va fi si in acest an primitoare cu toti cei care vor dori sa sarbatoreasca Ziua Nationala a Romaniei in orasul Marii Uniri de la 1918. Chiar daca evenimentele programate pentru ziua de vineri, 1 decembrie, nu vor fi de amploarea din alti ani, autoritatile au pregatit un program denumit Festival de Romania.

De Ziua Nationala, proteste fata de modificarea legilor Justitiei si a Codului Fiscal, precum si fata de prezenta politicienilor penali la Parada militara: Romania moare

Mai multe proteste sunt anuntate vineri, de Ziua Nationala a Romaniei, atat fata de participarea politicienilor cu probleme penale la parada militara, cat si fata de modificarea legilor Justitiei si a Codului Fiscal, precum si fata de modificarea Legii ONG-urilor.

Restrictii de circulatie pentru Ziua Nationala. Care sunt zonele afectate

Pentru buna desfasurare a actiunilor organizate cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei, autoritatile locale au intreprins o serie de masuri.

De Ziua Nationala a Romaniei, Palatul Parlamentului va fi iluminat in culorile tricolorului

Vineri seara, incepand cu ora 18:00, pentru a marca Ziua Nationala a Romaniei, Palatul Parlamentului va fi iluminat in culorile tricolorului. Pentru a marca Ziua Nationala a.

Reduceri eMAG de ziua nationala la telefoane, televizoare si altele

EMAG anunta campania de reduceri Marea Unire a preturilor mici, asa ca am cercetat oferta ca sa vezi ce poti lua cu reducere de pana la 40%. eMAG are reduceri la o gama considerabila de produse din 28 noiembrie, timp de sapte zile. Perioada aceasta cuprinde ziua de 1 decembrie, cand Romania sarbatoreste ziua nationala.

Ziua Nationala a Romaniei. Cum va fi vremea la parada de 1 Decembrie

Vremea de 1 decembrie. Pe 1 decembrie, de Ziua Nationala a Romaniei, cerul va fi innorat, iar temperaturile vor urca pana la maximum 10 grade Celsius. Este posibil sa apara cateva ploi.

Parada de Ziua Nationala anuntata la Alba Iulia, inlocuita cu un ceremonial militar. Liderii PSD fug de orasul Marii Uniri

Parada anuntata in urma cu o saptamana pentru Ziua Nationala ce va fi sarbatorita vineri, 1 decembrie, la Alba Iulia va fi inlocuita cu un ceremonial militar mult mai restrans. Vor participa 300 de militari si 25 de mijloace tehnice de lupta.

Vremea in Bucuresti de Ziua Nationala a Romaniei

Meteorologii anunta vreme calda de Ziua Nationala, in Capitala. Exista insa riscul aparitiei ploii. Pentru lunile decembrie si ianuarie se estimeaza o temperatura medie usor mai ridicata, cu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2002 seconds )