Libnet.ro
UNICEF

23:30

Politisti care au inghesuit un barbat in portbagajul masinii vor fi cercetati disciplinar

Antena3 Antena3,
Politisti care au inghesuit un barbat in portbagajul masinii vor fi cercetati disciplinar

Trei politisti din Calan Hunedoara) sunt cercetati disciplinar dupa ce au intervenit la un scandal izbucnit pe strada intre trei barbati si i-au ridicat pe acestia pentru a-i duce la sediul Politiei, iar pe. continuă pe Antena3

Politistii care au inghesuit un barbat in portbagajul masinii vor fi cercetati disciplinar

Trei politisti din Calan Hunedoara) sunt cercetati disciplinar dupa ce au intervenit la un scandal izbucnit pe strada intre trei barbati si i-au ridicat pe acestia pentru a-i duce la sediul Politiei, iar pe.

Hunedoara: Trei ofiteri, filmati in timp ce fortau un suspect sa intre in portbagajul masinii de politie (VIDEO)

Trei ofiteri au fost filmati de trecatori, in judetul Hunedoara, in timp ce fortau un barbat sa intre in portbagajul masinii de politie, pentru a fi dus la sectie, scrie Adevarul. Politistii l-au retinut.

VIDEO. Scene revoltatoare in Hunedoara. Un barbat a fost bagat in portbagajul masinii politiei locale

Doi politisti locali din judetul Arges vor fi sanctionati dupa ce, in timpul unei interventii la un scandal provocat de oamenii strazii, au decis sa il bage in portbagaj pe unul dintre barbatii care au provocat altercatia.

VIDEO Tragicomedie cu politisti: un echipaj din Calan a fost filmat in timp ce indesa un suspect in portbagajul masinii, ca pe un sac de cartofi

Trei politisti au fost filmati in timp ce au fortat un barbat sa intre in portbagajul autospecialei de Politie, pe care apoi l-au transportat la sectie. Incidentul s-a petrecut in fata unui supermarket din Calan, iar agentii nu au schitat niciun gest de ezitare. Motivul: suspectul nu mai avea loc pe bancheta din spate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )