Libnet.ro
UNICEF

23:15

Politistii din centrul Capitalei nu au simtit cutremurul! IMAGINI surprinse de o camera in timp ce oamenii legii supravegheau zona (VIDEO)

B1 B1,
Politistii din centrul Capitalei nu au simtit cutremurul! IMAGINI surprinse de o camera in timp ce oamenii legii supravegheau zona (VIDEO)

Cutremurul de vineri noaptea spre sambata a fost surprins de o camera de supraveghere a Politiei Locale Bucuresti. Aceasta a fost montata pe un stalp si au fost surprinse imagini chiar din strada d. continuă pe B1

PMB vrea sa reconfigureze Centrul Capitalei

Consilierii generali din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti PMB) au aprobat, la propunerea primarului Gabriela Firea, indicatorii tehnico-economici pentru 19 proiecte care vizeaza amenajarea mai multor parcari subterane, piatete si bulevarde din centrul Capitalei si amenajarea a doua muzee.

Restrictii de circulatie in centrul Capitalei pana duminica, pentru desfasurarea concursului iMapp Bucharest

Circulatia rutiera va fi restrictionata in centrul Capitalei, de vineri pana duminica, cand se desfasoara iMapp Bucharest, cel mai mare concurs international de video mapping. Manifestatia este organizata de Primaria Municipiului Bucuresti, prin creart - Centrul de Creatie, Arta si Traditie, si incepe sambata, 24 septembrie, la ora 19:00, in Piata Constitutiei.

Restrictii de circulatie in centrul Capitalei, de vineri pana duminica, pentru concursul iMapp Bucharest

Circulatia rutiera va fi restrictionata in centrul Capitalei, de vineri pana duminica, pentru desfasurarea iMapp Bucharest, unul dintre cele mai mari concursuri internationale de video mapping, organizat, sambata, de Primaria Municipiului Bucuresti in Piata Constitutiei.

O companie din Grupul SIF Muntenia vrea sa dezvolte un proiect imobiliar in centrul Capitalei

Actionarii UNISEM, companie din grupul SIF Muntenia, au hotarat, ieri, mandatarea Consiliului de Administratie in vederea dezvoltarii unui proiect imobiliar pe terenul proprietatea societatii din Strada Eminescu, aflata in centrul Capitalei, potrivit unui raport trans and 172;mis Bursei de Valori Bucuresti.

Seismul s-a resimtit puternic la Iasi. Bucati de tencuiala de pe un imobil din centrul orasului au cazut pe trotuar

Cutremurul cu magnitudinea 5,6, care s-a produs in noaptea de vineri spre sambata s-a resimtit si la Iasi, fara sa se inregistreze victime, dar reprezentantii ISU spun ca au primit mai multe apeluri din partea unor persoane care au intrat in panica.

Atac cu cutit intr-o biserica din centrul Capitalei

Un atac cu cutit a avut loc, miercuri, intr-o bsierica din centrul Capitalei. Stire in curs de actualizare.

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )