Libnet.ro
UNICEF

06:00

Politistii au intervenit in parcarea unui centru comercial din Bucuresti. Zona este cunoscuta in randul pasionatilor de drifturi

B1 B1,
Politistii au intervenit in parcarea unui centru comercial din Bucuresti. Zona este cunoscuta in randul pasionatilor de drifturi

Vineri seara, politistii au intervenit in parcarea unui centru comercial din Sectorul 1, unde incepeau sa se stranga din ce in ce mai multe masini. Zona este una bine cunoscuta in randul pasionatilor de. continuă pe B1

VIDEO Razie a politistilor intr-o parcare cunoscuta pasionatilor de drifturi din Bucuresti

Politistii din Capitala au intervinit vineri seara in parcarea unui centru comercial din sectorul 1 al Capitalei, unde s-au strans mai multe persoane, zona fiind cunoscuta pasionatilor de drifturi, relateaza Mediafax.

Cine a aprobat pelerinajul de Sfantul Dimitrie din Bucuresti. Precizarile Patriarhiei Romane

Pelerinajul de Sfantul Dimitrie din Bucuresti va avea loc de duminica pana marti, insa la eveniment vor lua parte doar credinciosii care au buletin de Bucuresti. Purtatorul de cuvant al Patriarhiei Romane,.

Activitate academica exclusiv online la Universitatea din Bucuresti

Senatul Universitatii din Bucuresti a decis, in sedinta de miercuri, derularea activitatii academice din cele 19 facultati exclusiv in sistem online incepand de joi, transmite Agerpres.

Poluarea din Bucuresti, o gaura neagra financiara: costurile pentru muritori a dezinteresului autoritatilor

Un nou studiu desfasurat la nivel european atrage atentia asupra dezastrului din Bucuresti cand vine vorba de poluare. Costurile asupra populatiei sunt fabuloase, iar autoritatile nu par sa.

Ministerul Sanatatii: Peste 100 de paturi ATI suplimentare pentru pacientii cu noul coronavirus din Bucuresti Spitalele de urgenta Floreasca si Sf. Ioan devin spitale suport COVID

Numarul paturilor de terapie intensiva destinate pacientilor cu COVID 19 din spitalele din Bucuresti va fi suplimentat cu peste 100 de locuri, anunta, marti, Ministerul Sanatatii. Totodata, sa luat decizia ca.

PANA MIERCURI: Institutiile de invatamant din Bucuresti vor trimite orarul cursurilor online catre elevi

Toate scolile primare si gimnaziale, gradinitele si liceele sau scolile postliceale, private sau publice, vor trimite orarul cursurilor online elevilor si copiilor din Bucuresti, pana miercuri, 21 octombrie, potrivit Planului de masuri aprobat de Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti, document care constituie cadrul normativ la nivelul Capitalei pentru desfasurarea scolii in sistem 100% online, scrie g4media.

Scolile din Bucuresti in scenariul rosu: Profesorii au termen pana miercuri sa le transmita elevilor orarul pentru cursuri online

Directorii unitatilor de invatamant din Bucuresti, inclusiv gradinitele, au termen pana miercuri sa ii informeze pe copii si pe parinti cum vor fi organizate cursurile online si sa le transmita orarul, in conditiile in care Capitala a intrat in scenariul rosu, care implica inchiderea scolilor si trecerea la cursuri exclusiv online.

A murit profesorul Dan Olteanu, de la Spitalul Universitar de Urgenta din Bucuresti

Profesorul Dan Olteanu, seful disciplinei de Medicina Interna din cadrul Spitalului Universitar de Urgenta din Bucuresti, a murit. Renumitul medic s-a stins la 80 de ani si a fost creatorul Sectiei de.

A murit marele medic Dan Olteanu, de la Spitalul Universitar de Urgenta din Bucuresti

Profesorul Dan Olteanu, seful de laMedicina Interna a Spitalului Universitar de Urgenta din Bucuresti, a murit, la varsta de 80 de ani. Vestea trista a fost data de Societatea de Medicina.

NATO planuieste infiintarea unui centru spatial, pentru a contracara amenintarile Rusiei si Chinei la adresa satelitilor

NATO va infiinta un nou centru de comanda spatiala, in Germania, cu scopul de a contracara amenintarile la adresa infrastructurii de satelit de pe orbita, a anuntat secretarul general Jens Stoltenberg,.

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )