Libnet.ro
UNICEF

05:45

Polonia: Trei persoane au murit, iar o a patra a fost ranita intr-un accident minier

B1 B1,
Polonia: Trei persoane au murit, iar o a patra a fost ranita intr-un accident minier

La mina de carbune Myslowice-Wesola din Silezia a avut loc, luni dimineata, un accident care a provocat decesul a trei muncitori, un al patrulea fiind ranit, a anuntat KHW Holding, proprietarul minei, citat de AFP. continuă pe B1

Trei persoane au murit in urma prabusirii unui elicopter in Marea Nordului

Trei oameni au murit, iar altul este dat disparut dupa ce un elicopter, care avea la bord 18 persoane, s-a prabusit ieri in Marea Nordului, anunta autoritatile scotiene, citate de AFP.

ACCIDENT GRAV PE DN7: Trei persoane au fost ranite. Vezi ce s-a intamplat.

Trei persoane au fost ranite, luni dupa-amiaza, intr-un accident rutier produs pe DN7 in localitatea Milcoiu. In accident au fost implicate doua autoturisme si un camion. Potrivit Centrului Infotrafic al Politiei Romane, circulatia rutiera pe DN7, in zona in care s-a produs accidentul, se desfasoara pe un singur fir alternativ. Politistii au demarat o ancheta in acest caz.

Damasc: Trei persoane au fost ranite in urma unui atac cu obuze de mortier

Mai multe obuze de mortier au fost trase, luni dimineata, asupra centrului Damascului, ranind trei persoane, a anuntat agentia Sana. Un bobuz tras de rebeli, numiti de regimul sirian teroristi, a cazut.

Trei persoane au fost ranite in Damasc in urma unui atac cu obuze

Obuze de mortier au fost trase, in aceasta dimineata, asupra centrului Damascului, ranind trei persoane, anunta agentia oficiala Sana.

Trei persoane suspectate de un jaf de 20.000 de euro, retinute de Politie

Trei persoane suspectate ca au furat 20. 000 de euro, prin amenintari, dintr-o casa din Targoviste au fost ridicate, sambata, in urma unor perchezitii in comuna damboviteana Gura Ocnitei, la descinderi fiind gasite o arma, bani si bijuterii provenite din infractiuni, dar si un laborator de droguri.

Incendiu puternic in Capitala. Trei persoane au avut nevoie de ingrijiri

Trei persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale dupa ce un incendiu puternic a izbucnit, luni seara, intr-un apartament din zona bucuresteana Fundeni. Pompierii au intervenit cu patru autospeciale de stingere.

Giurgiu: Incendiu in sala de operatii a sectiei de ginecologie. Nicio persoana nu a fost ranita

Un incendiu a izbucnit, vineri seara, in sala de operatii a sectiei de ginecologie a Spitalului Judetean Giurgiu, fara sa fie inregistrate persoane ranite, iar la ora transmiterii acestei stiri pompierii.

Un elicopter s-a prabusit in Marea Nordului: 3 persoane au murit si una este data disparuta

Trei persoane au murit si una este data disparuta, dupa ce un elicopter care transporta angajatii unei platforme petroliere s-a prabusit in Marea Nordului, potrivit politiei scotiene, relateaza AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )