Libnet.ro
UNICEF

01:06

Ponderea femeilor in consiliile de administratie a inregistrat cea mai dramatica scadere din UE

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ponderea femeilor in consiliile de administratie a inregistrat cea mai dramatica scadere din UE

Ponderea femeilor in consiliile de administratie si supraveghere ale tuturor companiilor listate la Bursa de Valori Bucuresti era de numai 14%, la sfarsitul anului 2014, cea mai slaba reprezentare in perioada 2009 - 2014, analizata in cadrul studiului Women on Boards in Romania, realizat de Deloitte Romania si PWN Romania. continuă pe Ziarul Bursa

Ponderea femeilor in consiliile de administratie a inregistrat cea mai dramatica scadere din UE

Ponderea femeilor in consiliile de administratie si supraveghere ale tuturor companiilor listate la Bursa de Valori Bucuresti era de numai 14%, la sfarsitul anului 2014, cea mai slaba reprezentare in perioada 2009 - 2014, analizata in cadrul studiului Women on Boards in Romania, realizat de Deloitte Romania si PWN Romania.

Azi s-a inregistrat cea mai scazuta temperatura din tara in aceasta toamna

Cea mai scazuta temperatura din tara din aceasta toamna, de minus 11 grade Celsius, s-a inregistrat duminica dimineata, la Miercurea Ciuc, noiembrie debutand cu temperaturi sub limita inghetului in intreaga zona joasa a Transilvaniei.

VIDEO Cum accelereaza si cum suna Dacia Duster 1.2 TCe, cea mai puternica versiune a SUV-ului romanesc

Dacia Duster cu motor de 1,2 litri 1. 2 TCE) reprezinta cea mai puternica varianta a SUV-ului romanesc, avand 125 Cai Putere CP) si un timp de accelerare de la 0 la 100 km/h de 11 secunde. Masina nu doar ca este mai rapida cu aproape doua secunde fata de cel mai puternic Duster diesel 1. 5 dCi 110 CP), dar este si mult mai rafinata, zgomotul si vibratiile fiind foarte reduse.

Peri Duo este cea mai zgomotoasa carcasa de iPhone

Cei care nu sunt multumiti de performanta audio a unui iDevice se pot orienta fara nici un fel de emotii catre noua carcasa Peri Duo. in fuga dupa smartphone-uri din ce in ce mai subtiri, ca si in cazul TV-urilor cu panouri de cativa milimetri grosime, primul compromis la care sunt supusi utilizatorii tine de [] Peri Duo este cea mai zgomotoasa carcasa de iPhone Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Nou utilaj revolutionar marca STIHL: BGA 100 - cea mai silentioasa suflanta de aer din aceasta categorie de produs

STIHL a anuntat la nivel international lansarea celui mai silentios model de suflanta din aceasta categorie de produs BGA100. Utilajul are o capacitate de lucru extrem de mare, fiind destinat ingrijitorilor de spatii verzi din subordinea primariilor. BGA 100 urmeaza sa fie adus si pe piata din Romania, in functie de cererea care va exista aici. Pe piata locala, STIHL opereaza o gama de opt suflante din care cinci pe benzina, doua electrice si una cu acumulator. Motoarele pe benzina cu care sunt dotate suflantele sunt de generatie noua, de tip 2 MIX.

Top 5 WTA: Simona Halep incheie anul pe locul doi, cea mai buna performanta a carierei

Odata cu incheierea Turneului Campioanelor, cele mai bune jucatoare au terminat conturile cu tenisul pentru acest an.

Yuanul, in cea mai mare apreciere din ultimii zece ani

Yuanul s-a apreciat, vineri, cel mai mult dupa anul 2005, cand China a renuntat la cotarea stricta a monedei fata de dolar, dupa ce banca centrala a anuntat ca analizeaza relaxarea controlului capitalului, printr-un program pilot in zona comerciala libera din Shanghai, relateaza Bloomberg, conform Mediafax.

Noua poza cu Pluto ne prezinta cea mai mica planeta drept semiluna

Anul acesta, sonda NASA dedicata cercetarii planetei Pluto a furnizat cele mai bune imaigni cu aceasta. Recent, agentia a mai publicat o imagine interesanta.

Ipocrizie dupa incendiul din Colectiv. Cafeneaua VIP-urilor din Iasi se lauda ca e cea mai dotata cu stingatoare, desi a fost amendata pentru risc de incendiu

Cafeneaua Piata Unirii din Iasi, unul dintre cele mai cautate cluburi de noapte din Iasi, se lauda pe retelele de socializare ca este cel mai bine pregatit in caz de incendiu. Asta, desi la inceputul acestui an a fost amendat de doua ori tocmai pentru ca prezenta risc de incendiu. Postarea a fost facuta sambata, pe Facebook, in cadrul unui anunt de solidarizare cu victimele tragediei din Clubul Colectiv.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )