Libnet.ro
UNICEF

10:30

Ponta, ATAC la Traian Basescu pe tema REFUGIATILOR care ar trebui sa vina in Romania

România Liberă România Liberă,
Ponta, ATAC la Traian Basescu pe tema REFUGIATILOR care ar trebui sa vina in Romania

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, ca riscurile unui atac terorist in Romania sunt mici, spunand ca sunt aberante declaratiile unor politicieni potrivit carora Romania ar trebui sa isi inchida granitele si sa nu primeasca refugiati. continuă pe România Liberă

Traian Basescu nu crede ca Romania ar trebui sa primeasca migranti: Noi nu reusim sa integram minoritatea roma de atatia zeci de ani

Traian Basescu nu crede ca Romania, o tara crestina, ortodoxa, ar trebui sa accepte impartirea in cote de migranti intre statele membre ale Uniunii Europene si a reamintit ca noi nu reusim sa integram minoritatea roma de atatia zeci de ani.

Traian Basescu: Romania ar trebui sa refuze sa primeasca imigranti

Romania ar trebui sa refuze sa primeasca imigranti pe teritoriul ei si nu trebuie sa-si asume drama refugiatilor, considera fostul presedinte Traian Basescu. Romania ar trebui sa refuze sa primeasca.

Traian Basescu: Romania ar trebui sa refuze imigrantii

Fostul sef de stat, Traian Basescu, a spus ca Romania nu trebuie sa isi asume parte din drama refugiatilor si ca, potrivit legislatiei UE, are tot dreptul sa refuze sa ii primeasca pe cei 6. 000 de imigranti care i-au fost atribuiti.

Traian Basescu a fost miercuri la Parchetul General in dosarul deschis dupa plangerea Gabrielei Firea: Mi s-a schimbat incadrarea de la santaj la amenintare

Traian Basescu a fost miercuri, din nou, la Parchetul General, fostul presedinte fiind citat in dosarul de santaj referitor la senatoarea Gabriela Vranceanu Firea. Traian Basescu a anuntat la iesire ca i s-a schimbat incadrarea in dosar, de la santaj, la amenintare. Pedeapsa care se poate da pentru noua incadrare este de amenda sau de inchisoare de la trei luni la un an, a precizat fostul sef de stat, adaugand ca incet, incet, justitia se apropie de adevar.

Traian Basescu afla miercuri daca va fi judecat pentru santaj

Traian Basescu afla miercuri daca este trimis in judecata in dosarul in care este acuzat de santaj. Basescu a fost citat la Parchetul General, alaturi de Gabriela Firea, cea pe care fostul presedinte ar fi.

Traian Basescu, viata de pensionar. Fostul presedinte are ochelari Louis Vuitton de 600 de euro

Traian Basescu se bucura de pensie si de majorarea indemnizatiei de fost presedinte. Basescu si-a cumparat o pereche de ochelari Louis Vuitton, marca preferata a Elenei Udrea. Ochelarii costa peste 600 de euro.

EXCLUSIV. Apogeul imposturii. Gabriel Oprea si-a facut secretara doctor in stiinte militare si informatii. La propunerea ministrului, Traian Basescu a decorat-o de doua ori, Klaus Iohannis i-a dat cea mai inalta distinctie in stat. Este al patrulea docto

Secretara lui Gabriel Oprea, Adela Loredana Popescu, in prezent Adela Loredana Neagu, este suspecta ca si-a plagiat teza de doctorat pe care a sustinut-o in anul 2011 la Academia Nationala de Informatii ANI) Mihai Viteazul, aflata in subordonarea Serviciului Roman de Informatii SRI). Lucrarea de doctorat a acesteia a fost coordonata de profesorul universitar Gabriel Oprea, el insusi suspect ca si-a plagiat teza de doctorat sustinuta in anul 2001, asa cum Hotnews a scris in exclusivitate inca din data de 1 iulie. Adela Loredana Neagu nu a putut fi contactata pana la ora publicarii anchetei. A fost secretar general la UNPR, Traian Basescu a decorat-o in 2010 si 2011 iar Klaus Iohannis i-a acordat cea mai inalta distinctie in stat, Steaua Romaniei in ianuarie 2015.

Traian Basescu, rechemat vinerea viitoare la Parchetul General

Traian Basescu este citat la finele saptamanii viitoare la Parchetul General in dosarul in care senatoarea Gabriela Firea il acuza de santaj. Azi, procurorii au schimbat acuzatiile aduse fostului presedinte.

Traian Basescu, inculpat pentru amenintare: Usor, usor justitia se apropie de adevar!

30 - Traian Basescu a confirmat, la iesirea din sediul Parchetului, ca s-a schimbat incadrarea in dosarul in care este anchetat, de la santaj la amenintare, declarand inseamna ca usor, usor.

Traian Basescu, la Parchetul ICCJ in dosarul in care Firea il acuza de santaj

Fostul presedinte Traian Basescu a ajuns, miercuri, la Parchetul instantei supreme, unde va fi audiat in dosarul in care senatorul PSD Gabriela Firea il acuza de santaj, la intrare el fiind huiduit si fluierat de mai multe persoane.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )