Libnet.ro
UNICEF

01:06

Ponta cere verificarea tuturor certificatelor de revolutionar

România Liberă România Liberă,
Ponta cere verificarea tuturor certificatelor de revolutionar

Premierul Victor Ponta a cerut Corpului de Control verificarea activitatii Secretariatului de Stat pentru Revolutionari incepand din 1990, mai ales a modului in care au fost acordate certificate de revolutionar, potrivit unor surse din Guvern. Controlul a fost decis dupa ce mai multe sute de revolutionari au protestat, luni, la Guvern fata de obligativitatea obtinerii de noi certificate. continuă pe România Liberă

Ponta cere verificarea modului de acordare a certificatelor de revolutionar din 1990

Premierul Victor Ponta a cerut Corpului de Control sa verifice activitatea Secretariatului de Stat pentru Revolutionari incepand din 1990, in principal modul in care au fost acordate certificate de revolutionar, au declarat surse din Guvern.

Surse: Victor Ponta cere verificarea modului de acordare a certificatelor de revolutionar din 1990

Premierul Victor Ponta a cerut Corpului de Control sa verifice activitatea Secretariatului de Stat pentru Revolutionari incepand din 1990, in principal modul in care au fost acordate certificate de .

Sute de revolutionari au protestat fata de obligativitatea obtinerii de noi certificate. Ponta cere verificarea actelor

Victor Ponta a trimis Corpul de control la Secretariatul general pentru problemele revolutionarilor. Decizia premierului a fost luata dupa ce aproximativ 100 de revolutionari au protestat in fata guvernului.

Victor Ponta cere Corpului de Control verificarea modului in care au fost acordate certificate de revolutionar din 1990

Premierul Victor Ponta a cerut Corpului de Control sa verifice activitatea Secretariatului de Stat pentru Revolutionari incepand din 1990, in principal modul in care au fost acordate certificate de revolutionar, au declarat surse din Guvern pentru Mediafax.

Victor Ponta cere PNL organizarea de alegeri dupa modificarea legilor electorale, a Constitutiei si a organizarii administrativ-teritoriale

Victor Ponta enumera pe contul sau de Facebook o serie de motive pentru care alegerile anticipate nu ar fi, in opinia sa, potrivite pentru aceasta perioada si face un apel la liderii PNL pentru dialog si gasirea unui consens pentru schimbarea legii electorale, a Constitutiei, a legii finantarii partidelor si a organizarii administrativ-teritoriale.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )