Libnet.ro
UNICEF

15:30

Ponta a confirmat vizita ce o va efectua, saptamana viitoare, in Statele Unite ale Americii

B1 B1,
Ponta a confirmat vizita ce o va efectua, saptamana viitoare, in Statele Unite ale Americii

Primul ministru Victor Ponta a confirmat ca va efectua o vizita in SUA, in saptamana viitoare, spunand ca aceasta a fost programata de multa vreme. Eu nu anunt evenimentele externe decat la momentul la. continuă pe B1

Ponta a confirmat vizita pe care o va efectua, saptamana viitoare, in SUA

Primul ministru Victor Ponta a confirmat ca va efectua o vizita in SUA, in saptamana viitoare, spunand ca aceasta a fost programata de multa vreme. Eu nu anunt evenimentele externe decat la momentul la.

Surse: Victor Ponta pleaca duminica in Statele Unite. Cu cine se intalneste si ce ar putea determina amanarea vizitei

Premierul Victor Ponta va pleca, duminica, intr-o vizita oficiala in Statele Unite, insa totul depinde de modul in care se va rezolva problema blocajului bugetar care a paralizat administratia americana, existand posibilitatea ca vizita sa fie amanata daca nu se va ajunge o solutie pana vineri, au declarat pentru HotNews. ro surse diplomatice. Potrivit acestora, premierul Ponta are pe agenda intalniri cu vicepresedintele american Joe Biden si cu un secretar de stat. Pe agenda mai figureaza o serie de intalniri cu reprezentanti ai unor companii americane. In paralel, ministrul delegat pentru energie, Constantin Nita, participa la Washington la o conferinta pe teme energetice si investitii.

Seful diplomatiei egiptene: Relatiile dintre Statele Unite si Egipt sunt intr-o faza delicata

Ministrul egiptean de Externe, Nabil Fahmy, a apreciat miercuri ca relatiile cu Statele Unite traverseaza o faza delicata, dupa inghetarea partiala a ajutorului american, in esenta militar, pentru Cairo, relateaza AFP.

Oficial egiptean: Relatiile cu Statele Unite traverseaza o faza delicata

Liderul diplomatiei egiptene Nabil Fahmy a apreciat miercuri ca relatiile cu Statele Unite traverseaza o faza delicata, dupa inghetarea partiala a ajutorului american, in esenta militar, pentru Cairo.

Traian Basescu a semnat numirea lui Iulian Buga ca ambasador al Romaniei in Statele Unite

Presedintele Traian Basescu a semnat, miercuri, numirea lui Iulian Buga ca ambasador al Romaniei in Statele Unite, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale. Presedintele Romaniei, domnul.

O echipa de cercetatori din Statele Unite castiga un premiu de un milion de dolari in Israel

O asociatie non profit din Israel a oferit un premiu de un milion de dolari unei echipe de cercetatori cu sediul in Statele Unite, a carei tehnologii avansate permite persoenlor paralizate sa miste obiecte cu gandul.

Banca Mondiala: Statele Unite se apropie de o perioada foarte periculoasa

Presedintele Bancii Mondiale, Jim Yong Kim, a avertizat ca Statele Unite se apropie de o perioada foarte periculoasa dupa esecul de sambata al responsabililor politici de a ajunge la un acord pentru criza bugetara si plafonul datoriei, informeaza AFP. Suntem acum doar la cinci zile de un moment foarte periculos, a declarat Kim, la inchiderea reuniunii anuale a Bancii Mondiale si Fondului Monetar International la Washington, anunta Agerpres.

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )