Libnet.ro
UNICEF

01:06

Ponta, la Congresul UDMR: imi pare rau ca nu suntem la guvernare impreuna

Adevărul Adevărul,
Ponta, la Congresul UDMR: imi pare rau ca nu suntem la guvernare impreuna

Premierul Victor Ponta si-a exprimat, astazi, la Congresul UDMR, parerea de rau pentru faptul ca Uniunea nu este acum la guvernare , asa cum ar fi trebuit sa fie. continuă pe Adevărul

Ponta catre UDMR: imi pare rau ca nu suntem la guvernare impreuna, asa cum ar fi trebuit.

Premierul Victor Ponta a declarat, sambata, la Congresul UDMR, ca ii pare rau ca Uniunea nu este acum la guvernare, asa cum ar fi trebuit sa fie, el adaugand ca deciziile politice nu urmeaza intotdeauna calea cea mai inteleapta. Victor Ponta le-a spus, participantilor la Congresul UDMR, ca Uniunea este reprezentantul legitim al maghiarilor din Romania si partenerul de dialog pentru autoritatile statului roman. Nu e o alegere a noastra de a discuta cu UDMR, e alegerea maghiarilor din .

Ponta, la Congresul UDMR: Ar fi trebuit sa fim impreuna la guvernare

Premierul Victor Ponta si-a exprimat, astazi, la Congresul UDMR, parerea de rau pentru faptul ca Uniunea nu este acum la guvernare , asa cum ar fi trebuit sa fie.

Ponta: imi pare rau ca nu suntem la guvernare impreuna, asa cum ar fi trebuit

Update 11:19 Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat ca partidele din Opozitie vor trebui sa stranga randurile pentru a fi mai eficiente, punctand ca democrat-liberalii au avut intotdeauna o buna colaborare cu UDMR, potrivit Antena3. ro.

Antonescu despre regretul lui Ponta ca UDMR nu mai e la guvernare: O declaratie sentimentala

Liderul PNL, Crin Antonescu, a catalogat drept o declaratie sentimentala afirmatia premierului Victor Ponta de la Congresul UDMR, unde a spus ca ii pare rau ca Uniunea nu mai este acum la guvernare.

Antonescu, despre regretul lui Ponta ca UDMR nu mai este la guvernare: O declaratie sentimentala

Liderul PNL, Crin Antonescu, a catalogat drept o declaratie sentimentala afirmatia premierului Victor Ponta de la Congresul UDMR, unde a spus ca ii pare rau ca Uniunea nu mai este acum la guvernare, conform Medi.

Melancolici dupa ciolanul puterii, Kelemen si Ponta, gandesc ca doua jumatati ale ...

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, spune ca si lui ii pare rau ca Uniunea nu se afla la guvernare, dupa ce trenul a plecat in decembrie 2012, titreaza Mediafax. Intrebat de jurnalisti, sambata, dupa ce si-a tinut discursul la Congresul UDMR de la Miercurea Ciuc, cum comenteaza afirmatia premieruluiVictor Ponta, care a spus ca ii pare rau ca Uniunea nu este la guvernare, asa cum ar fi trebuit, Kelemen Hunor a raspuns ca si lui ii pare rau. Si mie imi pare rau, cunosc pozitia premierului, si .

Cel mai mare congres din istoria UDMR a inceput. Ponta: imi pare rau ca nu suntem impreuna la guvernare

Congresul UDMR se desfasura, astazi, la Miercurea Ciuc in prezenta a peste 770 de delegati. La eveniment vor fi prezenti liderii USL, Victor Ponta si Crin Antonescu, presedintele PDL Vasile Blaga si fostul premier Mihai Razvan Ungureanu.

FOTOCel mai mare congres din istoria UDMR. Ponta: imi pare rau ca nu suntem impreuna la guvernare Antonescu: O declaratie sentimentala

Congresul UDMR se desfasura, astazi, la Miercurea Ciuc in prezenta a peste 770 de delegati. La eveniment vor fi prezenti liderii USL, Victor Ponta si Crin Antonescu, presedintele PDL Vasile Blaga si fostul premier Mihai Razvan Ungureanu.

UPDATE Ponta, la Congresul UDMR: La modificarea constitutionala putem gasi acea formula care sa va garanteze ca sunteti o parte a natiunii

Peste o mie de persoane sunt asteptate sa participe sambata la Congresul UDMR de la Miercurea Ciuc, printre participanti fiind peste 770 de delegati ai filialelor teritoriale si liderii principalelor partide din Romania si Ungaria, transmite Mediafax. Printre acestia se numara presedintele PSD Victor Ponta, liderul PNL Crin Antonescu, presedintele PDL, Vasile Blaga, liderul Partidului Forta Civica, Mihai Razvan Ungureanu. UPDATE 11:15 Victor Ponta, la Congresul UDMR: La modificarea constitutionala putem gasi acea formula care sa va garanteze ca sunteti o parte a natiuniiUPDATE 10:45 Congresul UDMR de la Miercurea Ciuc a inceput.

VIDEO UPDATE Ponta, la Congresul UDMR: La modificarea constitutionala putem gasi acea formula care sa va garanteze ca sunteti o parte a natiunii

Peste o mie de persoane sunt asteptate sa participe sambata la Congresul UDMR de la Miercurea Ciuc, printre participanti fiind peste 770 de delegati ai filialelor teritoriale si liderii principalelor partide din Romania si Ungaria, transmite Mediafax. Printre acestia se numara presedintele PSD Victor Ponta, liderul PNL Crin Antonescu, presedintele PDL, Vasile Blaga, liderul Partidului Forta Civica, Mihai Razvan Ungureanu. UPDATE 11:15 Victor Ponta, la Congresul UDMR: La modificarea constitutionala putem gasi acea formula care sa va garanteze ca sunteti o parte a natiuniiUPDATE 10:59 Kelemen Hunor: De 23 de ani cautam solutii la problemele noastre, un partener al UDMR este Victor Ponta.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )