Libnet.ro
UNICEF

15:15

Ponta: in CSAT nu ar trebui discutate dosare penale

România Liberă România Liberă,
Ponta: in CSAT nu ar trebui discutate dosare penale

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica seara, pentru Romania Tv, ca in CSAT nu ar trebui discutate dosare penale, facand referire la posibilitatea discutarii intr-o viitoare sedinta a acestui organism despre acuzatiile Elenei Udrea la adresa serviciilor secrete, informeaza Agerpres. continuă pe România Liberă

Victor Ponta: in CSAT nu ar trebui discutate dosare penale

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica seara, ca in CSAT nu ar trebui discutate dosare penale, facand referire la posibilitatea discutarii intr-o viitoare sedinta a acestui organism despre acuzatiile.

Victor Ponta: In CSAT nu ar trebui discutate dosare penale

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica seara, ca in CSAT nu ar trebui discutate dosare penale, facand referire la posibilitatea discutarii intr-o viitoare sedinta a acestui organism despre acuzatiile Elenei Udrea la adresa serviciilor secrete.

Presedintele Klaus Iohannis, intalnire cu premierul Victor Ponta: Tema de discutie, ordinea de zi a viitoarei sedinte a CSAT

Presedintele Klaus Ioghannis s-a intalnit, joi dimineata, cu premierul Victor Ponta pentru a discuta despre ordinea de zi a viitoarei sedinte a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii, potrivit unui comunicat al.

Dosare penale la Cernauti pentru refuzul de a lupta. MAE nu a fost sesizat ca ar fi si romani acuzati

Autoritatile ucrainene au deschis mai multe dosare penale impotriva unui locuitori din regiunea Cernauti dupa ce acestia au refuzat mobilizarea, Ministerul de Externe precizand ca nu a fost sesizat in.

Basescu: Este o minciuna ca am plecat de la Cotroceni cu dosare penale date de SRI

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat duminica ca este o minciuna informatia ca el ar fi plecat de la Cotroceni cu 50 de dosare penale, relateaza Mediafax.

Premierul Victor Ponta, o revelatie dupa trei ani de guvernare: Hai sa mai muncim si noi!

Premierul Ponta pare ca a avut o revelatie la aproximativ 3 ani de cand este seful Guvernului. Nemultumit ca investitorii straini nu vin in Romania, acesta le-a cerut subalternilor sa deschida larg portile.

Alegerile partiale si motiunile de cenzura, pitite pe dupa dosare penale

Discutiile politice pentru formarea unei noi majoritati parlamentare menite sa rastoarne actualul guvern, dar si problema alegerilor partiale au trecut in planul doi, toata atentia oamenilor fiind concentrata pe scandalurile penale in care sunt prinsi politicieni, afaceristi si oameni din serviciile de informatii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )