Libnet.ro
UNICEF

13:45

Victor Ponta: In CSAT nu ar trebui discutate dosare penale

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta: In CSAT nu ar trebui discutate dosare penale

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica seara, ca in CSAT nu ar trebui discutate dosare penale, facand referire la posibilitatea discutarii intr-o viitoare sedinta a acestui organism despre acuzatiile Elenei Udrea la adresa serviciilor secrete. continuă pe Hotnews

Victor Ponta: in CSAT nu ar trebui discutate dosare penale

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica seara, ca in CSAT nu ar trebui discutate dosare penale, facand referire la posibilitatea discutarii intr-o viitoare sedinta a acestui organism despre acuzatiile.

Ponta: in CSAT nu ar trebui discutate dosare penale

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica seara, pentru Romania Tv, ca in CSAT nu ar trebui discutate dosare penale, facand referire la posibilitatea discutarii intr-o viitoare sedinta a acestui organism despre acuzatiile Elenei Udrea la adresa serviciilor secrete, informeaza Agerpres.

Presedintele Klaus Iohannis, intalnire cu premierul Victor Ponta: Tema de discutie, ordinea de zi a viitoarei sedinte a CSAT

Presedintele Klaus Ioghannis s-a intalnit, joi dimineata, cu premierul Victor Ponta pentru a discuta despre ordinea de zi a viitoarei sedinte a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii, potrivit unui comunicat al.

Dosare penale la Cernauti pentru refuzul de a lupta. MAE nu a fost sesizat ca ar fi si romani acuzati

Autoritatile ucrainene au deschis mai multe dosare penale impotriva unui locuitori din regiunea Cernauti dupa ce acestia au refuzat mobilizarea, Ministerul de Externe precizand ca nu a fost sesizat in.

Basescu: Este o minciuna ca am plecat de la Cotroceni cu dosare penale date de SRI

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat duminica ca este o minciuna informatia ca el ar fi plecat de la Cotroceni cu 50 de dosare penale, relateaza Mediafax.

Victor Ponta la 4 ani de la constituirea USL: A fost cel mai frumos si bun proiect politic de dupa '89

Premierul Victor Ponta a marcat joi, printr-o postare pe Facebook, implinirea a 4 ani de la constituirea Uniunii Social Liberale, USL fiind, in opinia sa, cel mai frumos si bun proiect politic de dupa '89. 5 Februarie 2011 - am pus bazele celui mai frumos si bun proiect politic de dupa '89! USL a reprezentat singurul adversar politic al Regimului 'Basescu', un regim mafiot si antinational care si in zilele acestea isi arata adevarata fata), USL a fost speranta de schimbare si autorul reparatiilor morale, economice si materiale reusite dupa 7 mai 2012. Si sunt foarte mandru de aceste realizari a scris Victor Ponta pe reteaua de socializare.

Victor Ponta: Basescu si Udrea au fost varfurile unor ilegalitati, precum Nicolae si Elena Ceausescu

Traian Basescu si Elena Udrea au fost varfurile unor ilegalitati, precum Nicolae si Elena Ceausescu inainte de 1989, dar alaturi de ei au fost si alte persoane, a declarat premierul Victor Ponta la Romania TV, adaugand ca este convins ca toti cei care sunt vinovati trebuie sa plateasca.

Victor Ponta: Relatia presedinte - guvern - servicii de informatii merge foarte bine

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica seara, ca a discutat cu presedintele Klaus Iohannis despre situatia Serviciilor si ca atunci cand va fi momentul se vor inainta Parlamentului si propuneri pentru.

Victor Ponta, mesaj important pentru romanii: Statul ofera o arma impotriva evazionistilor

Victor Ponta a transmis un mesaj important pentru toti romanii. intr-o postare pe contul sau de Facebook, premierul a reiterat decizia Guvernului, care le ofera posibilitatea oamenilor sa nu mai platesca marfa.

Victor Ponta, mesaj important pentru romani: Statul ofera o arma impotriva evazionistilor

Victor Ponta a transmis un mesaj important pentru toti romanii. intr-o postare pe contul sau de Facebook, premierul a reiterat decizia Guvernului, care le ofera posibilitatea oamenilor sa nu mai platesca marfa.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )