Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ponta, despre Horodniceanu: Nu il cunosc personal pe noul procuror-sef DIICOT, dar am incredere

România Liberă România Liberă,
Ponta, despre Horodniceanu: Nu il cunosc personal pe noul procuror-sef DIICOT, dar am incredere

Intr-un mesaj pe contul sau de Twiiter, premierul Victor Ponta a scris ca are incredere in noul procuror-sef al DIICOT, chiar daca nu il cunoaste personal si i-a urat un mandat de succes. Nu il cunosc personal pe noul Procuror Sef al DIICOT Dl Horodniceanu) dar am incredere si ii urez un mandat de succes!, a scris Ponta pe Twitter. continuă pe România Liberă

Ponta: Nu il cunosc personal pe Horodniceanu, dar am incredere in el

Odata cu numirea in fruntea DIICOT a lui Daniel Horodniceanu, premierul Victor Ponta a reactionat, potrivit Agerpres. intr-un mesaj postat pe Twitter, premierul scrie ca nu il cunosc personal pe noul procuror sef.

Victor Ponta despre impozitarea bacsisului: E mai grav sa perseverezi in greseala decat sa o recunosti si sa o repari

Premierul Victor Ponta a anuntat, luni, ca ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, urmeaza sa aduca, miercuri, in sedinta de Guvern, modificari in ceea ce priveste impozitarea bacsisului. E mai grav sa perseverezi in greseala decat sa o recunosti si sa o repari. Daca in practica se gaseste o solutie mai simpla, sunt gata sa o repar. Daca e ceva ce merge prost, vreau sa repar, a subliniat Ponta.

Ce spune Ponta despre violenta domestica

Premierul Victor Ponta a declarat ca neacceptarea in societate a violentei domestice si cresterea gradului de educatie au dus la scaderea fenomenului, relateaza Mediafax.

Victor Ponta, despre situatia financiara catastrofala a TVR: Nu voi mari taxe pentru a acoperi proasta gestiune si frauda din bani publici

Liderul PSD, premierul Victor Ponta a descris situatia financiara a Televiziunii Publice drept catastrofala, declarand ca actualul Guvern nu va mari taxe pentru a acoperi proasta gestiune si frauda din bani publici.

Ce spune Ponta despre relatia institutionala cu Iohannis

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica, la Romania Tv, ca in opinia sa colaborarea institutionala cu presedintele Klaus Iohannis va decurge in continuare foarte bine, informeaza Agerpres.

Victor Ponta, despre modificarile la Codul Penal pe care Iohannis spune ca le-ar putea ataca la CCR: Propaganda securista

Liderul PSD, premierul Victor Ponta, a declarat duminica, la Romania TV, dupa anuntul presedintelui Klaus Iohannis ca se gandeste sa atace la Curtea Constitutionala modificarile parlamentarilor la Codul Penal, ca totul este o propaganda securista, potrivit stiripesurse. ro.

Victor Ponta, despre reactia liberalilor dupa condamnarea lui Dragnea: Am vazut nemernicia liderilor PNL, care ieri dadeau comunicate. Nu au fost cu noi pe scena?

Aflat intr-o vizita la Targu Mures, Victor Ponta i-a luat din nou apararea lui Liviu Dragnea si si-a manifestat nemultumirea fata de atitudinea vechilor liberali, care au luat si ei parte la actiunea din 2012.

Ponta, despre Dragnea: in Romania, orice fapta buna nu ramane nepedepsita

Premierul Victor Ponta i-a multumit, sambata, la Targu Jiu, lui Liviu n. r. - Dragnea, ministrul demisionar al Dezvoltarii Regionale, aflat langa el), care s-a implicat foarte mult in proiectul modernizarii stadionului din municipiu, adaugand ca in Romania, nicio fapta buna nu ramane nepedepsita.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )