Libnet.ro
UNICEF

19:30

Ponta, despre ministrul Justitiei: Are o viata foarte dificila

Adevărul Adevărul,
Ponta, despre ministrul Justitiei: Are o viata foarte dificila

Premierul Victor Ponta si-a exprimat, duminica seara, sprijinul pentru procedura de numire a noului procuror general si a noului sef al DNA, demarata de ministrul Justitiei, Mona Pivniceru, opinand ca aceasta are o viata foarte dificila. continuă pe Adevărul

Ponta, despre negocierile pentru colegii in USL: E o paritate cu mici reglaje

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, vineri seara, dupa intalnirea liderilor USL de la Murighiol, ca negocierea colegiilor pentru alegerile din toamna reprezinta o paritate cu mici reglaje. Potrivit lui Ponta, asa cum s-a intamplat si la locale, si la parlamentare PSD va avea mai multi parlamentari decat are acum, iar PNL de asemenea va avea mai multi parlamentari.

De ce tace ministrul Justitiei?.

In pofida faptului ca Parlamentul a obstructionat Justitia atunci cand a respins inceperea urmaririi penale impotriva fostilor ministri Laszlo Borbely si Victor Paul Dobre, Ministerul Justitiei nu a reactionat in nici un fel. Faptul constituie o premiera in ultimii ani. Nu mai constituie o premiera faptul ca, in Romania, Parlamentul se pronunta impotriva urmaririi penale in cazul unor parlamentari, ministri sau fosti ministri, blocand astfel anchetele procurorilor in cazul unor .

Ponta, despre o fuziune cu UNPR: Se va discuta, anul viitor, PSD va avea Congres.

Presedintele PSD, Victor Ponta a declarat, vineri seara, la Murighiol, intrebat despre o posibila fuziune a social-democratilor cu UNPR, partid cu care au incheiat recent o alianta, ca acest lucru se va discuta, anul viitor PSD urmand sa aiba si un Congres, potrivit Mediafax. Potrivit lui Ponta, prin cooptarea UNPR in alianta s-a dorit ca zona de centru-stanga sa fie unita sub mandatul sau, pentru ca a fost dezbinata pana acum. Despre o posibila fuziune PSD-UNPR, Ponta a spus ca se va .

Ponta, despre o eventuala alianta intre PDL si PP-DD: Cine se aseamana se aduna.

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, sambata, la Murighiol, intrebat despre o eventuala alianta intre PDL si PP-DD, ca cine se aseamana se aduna, potrivit Mediafax. Citeste siBlaga: Nu exclud discutii dupa alegeri cu PP-DD, in functie de rezultatele acestui partid Intrebat despre declaratiile facute de presedintele PDL, Vasile Blaga, despre o posibila alianta cu PP-DD dupa alegeri, in urma unor discutii si in functie de rezultatele de la parlamentare, Ponta a spus: Cine se asemana se .

Ponta despre reforma administrativa: Judetele actuale trebuie sa ramana. Regiunile vor fi deasupra. Asta nu inseamna mai multa birocratie

Premierul Victor Ponta a anuntat joi ca vrea ca in 2013 sa realizeze reforma administrativ-teritoriala a Romaniei. Ponta a spus ca, pe linga pastrarea judetelor actuale conduse de consiliile judetene, mai trebuie sa apara si regiuni, conduse de consilii regionale, si a sustinut ca aceasta formula nu ar insemna mai multa birocratie. In plus, Agentiile de dezvoltare regionala vor functiona ca aparat tehnic pentru consiliile regionale. Regiunile trebuie sa primeasca recunoastere in Constitutie, pastrand judetele actuale. Chiar cred ca judetele actuale trebuie sa ramana. Regiunile vor fi deasupra. Asta nu inseamna mai multa birocratie, a spus Victor Ponta.

Un specialist Anti-Mafia este consilierul onorific al premierului Victor Ponta. Despre cine este vorba

Pino Arlacchi, marele specialist Anti-Mafia, va fi consilierul onorific al premierului Victor Ponta. Dezvaluirea a fost facuta in premiera, in cadrul emisiunii Punctul de intalnire, realizata de Radu.

Ponta, despre o eventuala alianta intre PDL si PP-DD: Cine se aseamana se aduna

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, sambata, la Murighiol, referitor la o eventuala alianta intre PDL si PP-DD, ca cine se aseamana se aduna. intrebat despre declaratiile.

Ponta despre recompensele din partea Fiscului: Voinea sa se gandeasca de mai multe ori inainte sa dea un proiect

Premierul Victor Ponta l-a apostrofat public pe secretarul de stat din Ministerul de Finante, Liviu Voinea, potrivit caruia persoanele care dau informatii Fiscului despre vecinii evazionisti, pot fi stimulate.

Ponta, despre recompensele de la Fisc: Liviu Voinea sa se gandeasca de multe ori inainte de a veni cu un proiect

Premierul Victor Ponta a declarat, sambata, la Murighiol, ca a vorbit cu secretarul de stat in Ministerul Finantelor Liviu Voinea, solicitandu-i sa se gandeasca de multe ori inainte de a veni cu un proiect de genul celui avansat, privind recompensarea informatiilor date la Fisc, transmite Mediafax.

Victor Ponta, despre masurile fiscale pe care le va adopta UE in luna octombrie: Oktoberfest!

Presedintele Lituaniei i-a spus premierului Ponta, in discutia avuta miercuri la Palatul Victoria, ca apreciaza ca in Germania s-a votat pentru masuri de disciplina fiscala si ca acestea vor fi adoptate de.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,254 seconds )