Libnet.ro
UNICEF

01:06

Ponta, din Ierusalim: Asa realizez ca viata de premier in tara noastra este foarte usoara

Antena3 Antena3,
Ponta, din Ierusalim: Asa realizez ca viata de premier in tara noastra este foarte usoara

Premierul Victor Ponta se afla la Ierusalim timp de doua zile, impreuna cu sotia sa, Daciana Sarbu, iar in aceasta vizita se bucura de ospitalitatea familiei prim-ministrului israelian, Benjamin. continuă pe Antena3

Ponta, din Ierusalim: Asa realizez ca viata de premier in Romania e foarte USOARA

Premierul Victor Ponta se afla la Ierusalim timp de doua zile, impreuna cu sotia sa, Daciana Sarbu, iar in aceasta vizita se bucura de ospitalitatea familiei prim-ministrului israelian, Benjamin.

FOTO Familia Ponta, in Israel. Premierul: Asa realizez ca viata de premier in tara noastra e foarte usoara

Premierul Victor Ponta si sotia sa, Daciana Sarbu, se afla pentru doua zile la Ierusalim, unde beneficiaza de ospitalitatea familiei premierului israelian, Benjamin Netanyahu.

Se RETRAGE sau nu Ponta din politica? Dragnea lamureste MISTERUL

Premierul Victor Ponta nu se retrage din politica, asa cum a dat de inteles intr-un mesaj postat pe Facebook, a spus, sambata, vicepremierul Liviu Dragnea. in ceea ce priveste comentariile gresite facut.

Elena Udrea, despre plecarea lui Ponta din politica: Mesajul e ambiguu, o strategie de campanie. El crede ca va iesi presedinte si va lasa sefia PSD unui tanar

Deputatul Elena Udrea a comentat postarea facuta de premierul Ponta pe contul sau de Facebook, spunand ca mesajul are doua tinte. Ponta profita de faptul ca este in campanie electorala si da un mesaj cu.

Antonescu: L-am facut pe Ponta din mai nimic ditamai premierul. Si Basescu a uitat ca PNL l-a facut presedinte

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat joi, la Delegatia Permanenta a partidului, ca PSD a ajuns la guvernare cu sprijinul liberalilor, iar Victor Ponta a fost facut din mai nimic ditamai prim-ministru al.

Antonescu, despre PSD: I-am adus la guvernare si l-am facut pe Ponta din mai nimic ditamai premierul

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi, la Buzau, la Delegatia Permanenta a partidului, ca PSD a ajuns la guvernare cu sprijinul liberalilor, iar Victor Ponta a fost facut din mai nimic ditamai prim-ministru al Romaniei, transmite Mediafax. in discursul sustinut in fata a peste 500 de membri PNL din judetul Buzau, liderul liberal Crin Antonescu a criticat in termeni extrem de duri PSD si conducerea formatiunii social-democrate, spunand ca nu a invatat nimic din istoria propriului partid, adaugand ca, daca nu ar fi avut sprijinul PNL, PSD nu ar fi ajuns niciodata la guvernare.

Antonescu, despre PSD: I-am adus la guvernare si l-am facut pe Ponta din mai nimic ditamai premierul

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi, la Buzau, la Delegatia Permanenta a partidului, ca PSD a ajuns la guvernare cu sprijinul liberalilor, iar Victor Ponta a fost facut din mai nimic ditamai.

Politic Show: Crin Antonescu: L-am facut pe Ponta din mai nimic ditamai premierul; Ilie Nastase, ademenit de PC pentru Senat; Senator PSD: Parlamentul s-ar putea transforma in Adunare Constituanta la modificarea Constitutiei

Guvernul din umbra al PDL a preferat sa nu iasa la lumina. S-au batut sa faca parte din el, dar nu si sa se faca remarcati dupa aceea. CNSAS a inceput sa verifice candidatii la europarlamentare. Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii CNSAS) a primit, joi.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )