Libnet.ro
UNICEF

20:30

Ponta discuta miercuri cu congresmani americani despre eliminarea vizelor.

România Liberă România Liberă,
Ponta discuta miercuri cu congresmani americani despre eliminarea vizelor.

Premierul Victor Ponta a anuntat, marti seara, ca va discuta miercuri cu membri ai Congresului american despre necesitatea eliminarii vizelor SUA pentru romani, transmite Agerpres. Am o intalnire cu o parte din congresmanii, care sunt majoritatea republicani, care sunt direct implicati in elaborarea acestui proiect. Cel mai important este ca mi-a fost confirmata participarea presedintelui Comisiei Juridice, adica exact comisia care are in acest moment proiectul - un congresman republican . continuă pe România Liberă

Victor Ponta discuta miercuri cu congresmani americani despre eliminarea vizelor

Premierul Victor Ponta a anuntat ca va discuta miercuri cu membri ai Congresului american despre necesitatea eliminarii vizelor SUA pentru romani. Am o intalnire cu o parte din congresmanii, care sunt majoritatea republicani, care sunt direct implicati in elaborarea acestui proiect. Cel mai important este ca mi-a fost confirmata participarea presedintelui Comisiei Juridice, adica exact comisia care are in acest moment proiectul - un congresman republican foarte puternic - si sper ca argumentele pe care le vom prezenta sa ne ajute la un anumit moment, a precizat Victor Ponta.

Victor Ponta, la Casa Alba. Premierul Romaniei discuta cu Joe Biden despre liberalizarea VIZELOR catre SUA

Victor Ponta se va intalni, maine, la Casa Alba, cu vicepresedintele Statelor Unite ale Americii, Joe Biden. Principalul subiect de discutie va fi parteneriatul strategic politic si militar dintre cele doua.

Curtea Constitutionala discuta miercuri sesizarea lui Traian Basescu privind Legea referendumului

Curtea Constitutionala discuta, miercuri, sesizarea presedintelui Traian Basescu privind modificarile la Legea referendumului, inclusiv cea de reducere a pragului la 30%, seful statului reclamand prevederi ce infrang principii constitutionale legate de exercitarea suveranitatii de catre popor.

Premierul Victor Ponta si un subsecretar pentru comert al SUA le-au vorbit oamenilor de afaceri americani despre predictibilitatea economica a Romaniei

Premierul Victor Ponta a declarat luni, la o intalnire cu oameni de afaceri americani, unde a fost insotit de subsecretarul de stat pentru comert international ministru adjunct, n. r. ), Francisco Sanchez, ca relatiile politice si militare cu SUA sunt aproape perfecte iar Romania isi doreste ca relatiile economice cu Statele Unite sa ajunga la acelasi nivel, potrivit corespondentului Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )