Libnet.ro
UNICEF

13:45

Ponta va discuta vineri cu Junker despre nominalizarea comisarului european

B1 B1,
Ponta va discuta vineri cu Junker despre nominalizarea comisarului european

Premierul Victor Ponta a anuntat ca nominalizarea comisarului european pentru portofoliul Agriculturii va fi facuta vineri, dupa ce va discuta, vineri, cu Jean-Claude Junker. Dupa cum stiti, aseara in cadrul. continuă pe B1

Victor Ponta va discuta cu Jean-Claude Juncker despre nominalizarea comisarului european

Premierul Victor Ponta, aflat la Belgrad, a anuntat ca va discuta si el cu presedintele Comisie Europene, Jean-Claude Juncker, despre propunerea din partea Romaniei pentru postul de comisar european. El a precizat.

Ponta spune ca va discuta si el cu Juncker despre nominalizarea comisarului european

Ponta a mai spus ca nu a discutat cu presedintele Traian Basescu, care s-a aflat miercuri la Bruxelles, desi presedintele afirmase marti, in cadrul unei emisiuni de la postul B1 TV, ca a discutat telefonic cu premierul despre subiect si ca Ponta a fost de acord cu nominalizarea lui Ciolos pentru postul de comisar pe Agricultura.

Cum isi da Romania cu stangul in dreptul la nominalizarea comisarului european. SURSE Procedurile interne neindeplinite de Guvernul Ponta si eterna cearta presedinte-premier ne subrezesc pozitia de negociere

Romania il sustine declarativ pe Dacian Ciolos la postul de comisar european pentru Agricultura in viitoarea Comisie Juncker, ca niciodata si premierul Ponta si presedintele Basescu au cazut de acord pe viitorul nume de comisar insa noul motiv de disputa intre palate poate subrezi pozitia de negociere a tarii. Cine are dreptul sa faca propunerea: presedintele sau premierul? Basescu a plecat la Consiliul European care va discuta formarea viitoarei Comisii Juncker, insa in tara Guvernul si Parlamentul nu au reusit pana acum sa indeplineasca procedurile legale interne in vederea niminalizarii comisarului european din partea Romaniei. Vezi in text cum monedele Romaniei de schimb la viitoarele negocieri si aliante cu alte tari UE pentru postul de comisar sunt devalorizate de disputele interne.

Victor Ponta discuta vineri cu Jean-Claude Juncker pe tema portofoliului ce i-ar reveni Romaniei in cadrul Comisiei Europene

Prim-ministrul Victor Ponta a declarat, joi la Pecica, judetul Arad, ca va discuta vineri cu noul presedinte al Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, pe tema portofoliului ce i-ar putea reveni Romaniei in cadrul Comisiei Europene si va exprima optiunea Guvernului de la Bucuresti pentru pastrarea portofoliului agriculturii si nominalizarea lui Dacian Ciolos drept comisar european, transmite Agerpres.

Ponta discuta cu Chitoiu despre reducerea CAS, inainte de intalnirea cu Basescu

Premierul Victor Ponta discuta cu ministrul Daniel Chitoiu despre reducerea CAS , inainte de intalnirea cu presedintele Basescu, de la ora 16. Acesta urmeaza sa mearga la consultari insotit si de.

Dispute intre presedinte si premier pe tema comisarului european

Romania il propune pe Dacian Ciolos, prin intermediul presedintelui Traian Basescu, pentru un nou mandat de comisar european. Datorita aprecierilor de care s-a bucurat pe durata mandatului sau de comisar pe domeniul agriculturii si dezvoltarii rurale, este de asteptat ca nominalizarea lui Ciolos sa nu fie respinsa.

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )