Libnet.ro
UNICEF

07:00

Ponta discuta cu Chitoiu despre reducerea CAS, inainte de intalnirea cu Basescu

B1 B1,
Ponta discuta cu Chitoiu despre reducerea CAS, inainte de intalnirea cu Basescu

Premierul Victor Ponta discuta cu ministrul Daniel Chitoiu despre reducerea CAS , inainte de intalnirea cu presedintele Basescu, de la ora 16. Acesta urmeaza sa mearga la consultari insotit si de. continuă pe B1

Ponta merge luni la Cotroceni pentru a discuta cu Basescu despre reducerea CAS

Premierul Victor Ponta a declarat ca va merge luni la Palatul Cotroceni, pentru a discuta cu presedintele Traian Basescu despre reducerea CAS .

Ponta s-a razgandit: va merge luni la Cotroceni pentru a discuta cu Basescu despre reducerea CAS

Premierul Victor Ponta a declarat ca va merge luni la Palatul Cotroceni, pentru a discuta cu presedintele Traian Basescu, surse din Administratia Prezidentiala spunand ca discutia va avea ca tema principala reducerea contributiilor de asigurari sociale, scrie Mediafax.

Ponta merge la Cotroceni la ora 16:00 pentru discutii cu Basescu despre reducerea CAS

Premierul Victor Ponta a anuntat ca va merge luni, la ora 16:00, la Cotroceni pentru a discuta cu presedintele Traian Basescu, pentru reducerea CAS. Guvernul a aprobat in luna iunie proiectul de lege, care prevede.

Ponta si Basescu ar urma sa discute, astazi, despre reducerea CAS

Premierul Victor Ponta ar urma sa mearga, astazi, la Cotroceni pentru a discuta cu Traian Basescu, surse din Administratia Prezidentiala spunand ca discutia va avea ca tema principala reducerea CAS, potrivit Mediafax.

Traian Basescu a discutat cu reprezentantii Guvernului despre reducerea CAS

Consultarile dintre presedintele Traian Basescu si Guvern, reprezentat de premierul Victor Ponta si ministrul de Finante, Ioana Petrescu, pe tema legii privind reducerea CAS, s-au incheiat, luni, in jurul orei.

Ponta discuta luni cu Basescu despre reducerea CAS

Premierul Victor Ponta a declarat ieri agentiei Mediafax ca va merge luni la Palatul Cotroceni, sa discute cu presedintele Traian Basescu, surse din Administratia Prezidentiala spunand ca intrevederea va avea ca tema principala reducerea contributiilor de asigurari sociale.

DE URMARIT. Ponta merge la Cotroceni sa discute cu Basescu despre reducerea CAS

Premierul Victor Ponta a declarat ca va merge luni la Palatul Cotroceni, pentru a discuta cu presedintele Traian Basescu, surse din Administratia Prezidentiala spunand ca discutia va avea ca tema principala reducerea contributiilor de asigurari sociale.

Ne-am certat ! Traian Basescu a discutat cu Victor Ponta despre reducerea CAS, dar nu s-a ajuns la nicio concluzie

Presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta nu au ajuns la o concluzie pe tema reducerii CAS, dupa discutiile de la Palatul Cotroceni. Cei doi nu au stabilit nimic dupa aceasta discutie, au declarat.

Victor Ponta va merge la Cotroceni, luni, pentru a discuta cu presedintele Basescu reducerea CAS

Administratia Prezidentiala a anuntat, vineri, ca premierul Ponta se va prezenta luni la PalatulCotroceni, ocazie cu care va discuta cu presedintele Basescu despre reducerea contributiilor de asigurari.

Reducerea CAS: motiv de cearta intre Basescu si Ponta

Consultarile dintre Traian Basescu si Victor Ponta pe tema CAS nu s-au finalizat cu o concluzie, potrivit unor surse oficiale. Mai mult, premierul a declarat ca s-a certat cu presedintele in timpul discutiilor.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2345 seconds )