Libnet.ro
UNICEF

08:15

Victor Ponta va discuta cu Jean-Claude Juncker despre nominalizarea comisarului european

B1 B1,
Victor Ponta va discuta cu Jean-Claude Juncker despre nominalizarea comisarului european

Premierul Victor Ponta, aflat la Belgrad, a anuntat ca va discuta si el cu presedintele Comisie Europene, Jean-Claude Juncker, despre propunerea din partea Romaniei pentru postul de comisar european. El a precizat. continuă pe B1

Victor Ponta discuta vineri cu Jean-Claude Juncker pe tema portofoliului ce i-ar reveni Romaniei in cadrul Comisiei Europene

Prim-ministrul Victor Ponta a declarat, joi la Pecica, judetul Arad, ca va discuta vineri cu noul presedinte al Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, pe tema portofoliului ce i-ar putea reveni Romaniei in cadrul Comisiei Europene si va exprima optiunea Guvernului de la Bucuresti pentru pastrarea portofoliului agriculturii si nominalizarea lui Dacian Ciolos drept comisar european, transmite Agerpres.

LIVE STRASBOURG Discursul lui Jean Claude Juncker, candidat la presedintia Comisiei Europene

Jean Claude Juncker vorbeste in plenul Parlamentului European, la Strasbourg, despre prioritatile si directiile pe care le vor urma politicile Comisiei Europene in urmatorii 5 ani. Juncker a vorbit in engleza, franceza si germana. Moneda euro nu dezbine Europa, ci o protejeaza - declaratie primita in egala masura cu aplauze, dar si cu dezaprobare, de catre eurodeputati. De asemenea, britanicii au huiduit declaratia: Doresc sa aduc un omagiu lui Francois Mitterand care a spus ca nationalismele duc la razboi - si avea dreptate. Discursul sau este urmat de interventiile presedintilor Grupurilor politice, dupa care va urma votul in plen. Corespondenta din Strasbourg : EurActiv. ro.

Jean Claude Juncker a fost ales presedinte al Comisiei Europene

Crestin-democratul luxemburghez Jean-Claude Juncker a fost ales, marti, presedinte al Comisiei Europene de catre Parlamentul European, relateaza AFP.

PE pregateste validarea lui Jean-Claude Juncker la presedintia Comisiei

Deputatii europeni se vor reuni astazi la Strasbourg pentru a-l valida pe Jean Claude Juncker, fost prim-ministru crestin-democrat al Luxemburgului, ca presedinte al Comisiei Europene.

Jean-Claude Juncker a fost votat presedintele Comisiei Europene

Jean-Claude Juncker a fost ales presedinte al Comisiei Europene de catre Parlamentul European, informeaza AFP. Crestin-democratul luxemburghez a fost ales, marti, cu 422 de voturi din totalul de 751. Juncker a.

Jean-Claude Juncker, ales de Parlamentul European la presedintia CE

Procesul de aderare va ingheta pe perioada mandatului sau * Vrea un program de investitii de 300 de miliarde de euro in lupta contra somajului * SUA si UE nu vor incheia Acordul de liber schimb cu orice pre and t ----- * Actualizare 16:20 PE: Juncker a obtinut 422 de voturi pentru functia de Presedinte CE Astazi, cu 422 voturi pentru, Parlamentul European PE) l-a ales pe Jean-Claude Juncker prin vot secret, in functia de Presedinte al noii Comisii Europene CE), potrivit unei comunicari remise redactiei.

Jean-Claude Juncker, votat drept presedinte al Comisiei Europene

Jean-Claude Juncker a fost ales, ieri, presedinte al Comisiei Europene de catre Parlamentul European.

Jean-Claude Juncker, validat de PE pentru functia de presedinte al Comisiei Europene

Fostul premier luxemburghez Jean-Claude Juncker a fost votat, marti la Strasbourg, de plenul Parlamentului European, in functia de presedinte al Comisiei Europene pentru perioada 2014-2019, unul dintre cele mai.

Jean-Claude Juncker: Uniunea Europeana nu se va mai extinde in urmatorii cinci ani

Presedintele desemnat al Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a declarat marti ca nici un stat nu va mai adera la Uniunea Europeana in cei cinci ani ai mandatului sau, asta desi statele din Balcani ar trebui.

Jean-Claude Juncker: in urmatorii trei ani, vreau ca 300 de miliarde de euro sa fie mobilizate in lupta contra somajului

Presedintele-desemnat al Comisiei Europene CE) Jean-Claude Juncker s-a pronuntat, marti, pentru un plan de investitii in valoare de 300 de miliarde de euro, in cadrul luptei impotriva somajului.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )