Libnet.ro
UNICEF

07:00

Ponta explica ce inseamna reducerea TVA

România Liberă România Liberă,
Ponta explica ce inseamna reducerea TVA

Premierul Victor Ponta a explicat pentru Digi24 ca reducerea TVA-ului, care va intrat in vigoare peste trei saptamani, inseamna scaderea evaziunii fiscale. continuă pe România Liberă

Chiritoiu: Ne temem ca retailerii se vor intelege intre ei sa pastreze in profituri reducerea TVA

Presedintele Consiliului Concurentei, Bogdan Chiritoiu, a declarat, azi, ca se teme ca in aceasta perioada sa nu apara intelegeri intre magazine, lanturi de magazine si intre producatori care sa incerce sa pastreze in profiturile lor reducerea TVA la 9% la alimente incepand cu 1 iunie, transmit surse din presa.

Bogdan Chiritoiu: Ne e frica de intelegeri privind reducerea TVA la alimente. Retailerii si producatorii ar putea incerca sa pastreze profiturile

Exista suspiciuni privind intelegerile intre producatori sau lanturile de magazine in ceea ce priveste aplicarea corecta a reducerii de TVA la 9 % la alimente, a declarat, la Cluj, Bogdan Chiritoiu, presedintele Consiliului Concurentei.

Reducerea TVA la 20% trebuie stabilita la sfarsitul lunii, dupa discutiile cu FMI si Comisia Europeana

Subiectul reducerii TVA de la 24% la 20% va fi clarificat la sfarsitul lunii mai, in cadrul discutiilor pe care autoritatile noastre le vor avea, in Capitala, cu reprezentantii Fondului Monetar International FMI) si cu cei ai Comisiei Europene CE), a declarat, vineri, guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR), Mugur Isarescu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )