Libnet.ro
UNICEF

21:45

Ponta: Am finalizat controlul la ANRMAP, rezulta ca a fost o institutie PDL de fraudare a ...

România Liberă România Liberă,
Ponta: Am finalizat controlul la ANRMAP, rezulta ca a fost o institutie PDL de fraudare a ...

Guvernul a finalizat controlul activitatii fostei conduceri a Autoritatii Nationale pentru Reglementarea si Monitorizarea Achizitiilor Publice ANRMAP), iar concluziile denota ca aceasta structura a fost o institutie a PDL de fraudare a fondurilor europene, a declarat premierul Victor Ponta, transmite Mediafax. Un sistem de protectie politica a incurajat fraudarea fondurilor europene, fie ca este vorba de Primaria sectorului 3, unde toate programele au fost fraudate cu sprijinul ANRMAP si al . continuă pe România Liberă

Victor Ponta: Veti vedea ca ANRMAP a fost o institutie a PDL de fraudare a fondurilor europene

Premierul Victor Ponta a declarat la inceputul sedintei ca Autoritatea Nationala pentru Reglementarea si Monitorizarea Achizitiilor Publice ANRMAP) a fost o institutie a PDL de fraudare a fondurilor europene. Este o informare pentru tot Guvernul si va fi prezentata si presei, s-a incheiat controlul la ANRMAP si o sa vedeti cum un sistem de protectie politica a incurajat fraudarea fondurilor europene, fie ca e vorba de Primaria Sectorului 3, unde toate programele au fost fraudate cu sprijinul ANRMAP si a presedintelui ANRMAP, doamna aceea pe care o vedeti pe la televizor dandu-ne lectii cum cum ar trebui sa fraudam si noi, eventual, fie ca e vorba de Primaria Targu Mures, a spus Ponta.

Patru prahoveni, intre care un fost primar PDL, arestati pentru furt si alte infractiuni, ...

Patru persoane din localitatea prahoveana Banesti, intre care fostul primar PDL al localitatii, arestate preventiv si trimise in judecata in urma cu sase luni pentru furt cu consecinte deosebit de grave, trafic de influenta si conflict de interese, au fost eliberate. Curtea de Apel Ploiesti a decis, luni, eliberarea a doi barbati din comuna prahoveana Banesti, trimisi in judecata pentru furt calificat cu consecinte deosebit de grave, dupa ce au sustras o conducta care apartine OMV Petrom, .

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1979 seconds )