Libnet.ro
UNICEF

06:00

Victor Ponta: Ion Iliescu are dreptate, nu trebuia sa vorbesc despre un procuror

B1 B1,
Victor Ponta: Ion Iliescu are dreptate, nu trebuia sa vorbesc despre un procuror

Premierul Victor Ponta a declarat, joi seara, ca Ion Iliescu are dreptate cand spune ca nu ar fi trebuit sa vorbeasca nominal despre un procuror. Da, are dreptate, a spus, joi seara, Ponta, comentand. continuă pe B1

Ponta: Iliescu are dreptate, nu trebuia sa vorbesc despre un procuror

Premierul Victor Ponta a declarat, joi seara, ca fostul presedinte Ion Iliescu are dreptate cand spune ca actualul sef al Guvernului este tanar, liderul PSD admitand ca nu ar fi trebuit sa vorbeasca nominal.

Ponta: Iliescu are dreptate, nu trebuia sa vorbesc despre un procuror. Conflictul meu e cu Basescu

Premierul Victor Ponta a declarat, joi seara, ca fostul presedinte Ion Iliescu are dreptate cand spune ca actualul sef al Guvernului este tanar, liderul PSD recunoscand ca nu ar fi trebuit sa vorbeasca nominal despre un procuror si precizand ca, de fapt, conflictul sau este cu Traian Basescu, transmite Mediafax.

Ponta: Ilescu are dreptate, nu trebuia sa vorbesc despre un procuror

Premierul Victor Ponta a declarat ca fostul presedinte Ion Iliescu are dreptate cand spune ca actualul sef al Guvernului este tanar, domnia sa admitand ca nu ar fi trebuit sa vorbeasca nominal despre un procuror si precizand ca, de fapt, conflictul sau este cu Traian Basescu, informeaza sursele de presa.

Ponta: Iliescu are dreptate, nu trebuia sa vorbesc despre un procuror

Premierul Victor Ponta a declarat, joi seara, ca fostul presedinte Ion Iliescu a avut dreptate cand a declarat ca nu ar fi trebuit sa vorbeasca nominal despre un procuror. Ponta a precizat ca este in conflict cu Traian Basescu, nu cu Justitia.

Ponta: Iliescu avea dreptate, nu trebuia sa vorbesc despre Papici.

Premierul Victor Ponta a declarat, joi seara, ca el nu l-a sunat nici pe ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, si nici Procurorul General, Tiberiu Nitu, pentru a cere demiterea din functie a procurorului Lucian Papici. Sunt si tanar si imprudent, Iliescu avea dreptate, eu nu trebuia sa vorbesc despre un procuror. Conflictul meu e cu Basescu, care da telefoane la procurori si ordine in justitie, a declarat premierul. Victor Ponta a adaugat ca va face tot ce tine de functia sa de premier si .

Ion Iliescu: Ponta trebuia sa se abtina de la comentarii in cazul Papici. Tineretea...

Fostul presedinte Ion Iliescu a declarat, joi, ca premierul Victor Ponta trebuia sa se abtina de la comentarii privind justitia, apreciind ca primul-ministru a facut o imprudenta. El a facut imprudenta sa se pronunte, trebuia sa se abtina, a aratat Ion Iliescu, referindu-se la declaratiile de miercuri seara ale premierului Victor Ponta referitoare la demiterea procurorului Lucian Papici. Iliescu a mai spus ca premierul trebuia doar sa dea informatia, adica sa spuna ca lui Papici i-au expirat mandatele, ca e treaba procurorului general si ca el nu se amesteca in justitie. Si asta, fara comentarii. Aici, tineretea. , a mai spus Ion Iliescu.

Ion Iliescu: Ponta trebuia sa se abtina de la comentarii in cazul Papici. A facut o imprudenta

Ion Iliescu, presedintele de onoare al Partidului Social Democrat, a declarat, joi, ca primul ministru Victor Ponta trebuie sa se abtina de la comentarii in cazul Papici, relateaza Mediafax. El a.

FOTO Ion Iliescu la Ploiesti, despre Revolutie, alianta USL si procurorul basist Papici

Fostul presedinte Ion Iliescu a fost joi la Ploiesti, unde si-a lansat doua carti, dar a facut comentarii si despre viata politica actuala. Afirmatia lui Victor Ponta ca procurorul Lucian Papici este basist, Ion Iliescu a catalogat-o ca o imprudenta a premierului.

Ion Iliescu despre proiectul de la Rosia Montana: Tara are nevoie de valorificarea resurselor. Deocamdata nu exista tehnologii fara cianuri

Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, spune, referindu-se la proiectul de la Rosia Montana, ca tara are nevoie de valorificarea resurselor si trebuie incurajate activitatile economice, precizand ca folosirea de cianuri in exploatarile miniere s-a practicat si se practica si in alte parti, relateaza Mediafax.

Elena Udrea il acuza pe Victor Ponta ca isi asuma MERITELE pentru proiectele ei.

Fostul ministru Elena Udrea il acuza pe premierul Victor Ponta ca isi asuma cu tupeu meritele pentru proiecte initiate in timpul mandatului sau la Ministerul Turismului. Premierul Romaniei, Victor Ponta, isi asuma cu tupeu munca altora. La fel ca si in cazul plagiatului dovedit, de cand este la Putere, fura proiectele altora, carora le taie panglicile desi nu are absolut niciun merit. Ba, mai mult, chiar s-a opus acestor lucrari si le-a criticat in vremea in care eu imi asumam ca ministru .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )