Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ponta, intrebat daca Dincu e ofiterul care vrea sa preia PSD: N-ar fi rau, Vasile e foarte eficient

Hotnews Hotnews,
 Ponta, intrebat daca Dincu e ofiterul care vrea sa preia PSD: N-ar fi rau, Vasile e foarte eficient

Fostul premier Victor Ponta a declarat luni seara la Antena 3 ca n-ar fi rau ca vicepremierul Vasile Dincu sa preia PSD, intrebat fiind daca ministru Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice este ofiterul acoperit la care s-a referit vineri, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Scandal urias cu ofiteri acoperiti in PSD. Ce spune Victor Ponta despre ofiterul care vrea sa preia conducerea partidului

Fostul premier Victor Ponta a facut sambata o precizare referitoare la ofiterii care vor sa preia puterea in PSD. Pentru ca am vazut interpretarile din presa vreau sa.

Victor Ponta despre presupusul ofiter care vrea sa preia puterea in PSD: Nu ma refeream la Valeriu Zgonea, ci la un vicepresedinte PSD, fost ministru

Victor Ponta scrie, sambata, pe pagina sa de Facebook, ca am vazut interpretarile din presa, vreau sa precizez ca atunci cand am scris de ofiterii care vor sa preia puterea in PSD. Nu ma refeream la Valeriu Zgonea - ci la un vicepresedinte PSD, fost ministru in Guvern daca va fi nevoie le voi spune colegilor mei despre cine este vorba)!, sustine fostul lider PSD.

Dragnea nu crede ca Mihai Tudose este ofiterul acoperit care vrea sa preia puterea in PSD

Liviu Dragnea nu crede ca Mihai Tudose este ofiterul acoperit care vrea sa preia puterea in PSD. Dragnea recunoaste insa ca afirmatiile lui Victor Ponta l-au pus pe ganduri. Liderul.

Un vicepresedinte PSD, fost ministru in Guvern

Fostul premier Victor Ponta a facut sambata o precizare referitoare la ofiterii care vor sa preia puterea in PSD.

Dragnea, despre ofiterul acoperit: Nu ma intereseaza ca e vorba de Zgonea, de Tudose sau de altcineva. in primul rand, Mihai Tudose nu cred ca e

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a vorbit, duminica, despre afirmatiile fostului premier Victor Ponta, privind existenta unui ofiter acoperit care vrea sa preia puterea in partid. Astfel, el a precizat ca nu crede ca este vorba de deputatul PSD Mihai Tudose.

Ponta: Lucian Isar este ofiterul acoperit

Fostul premier Victor Ponta a declarat, ironic, ca sotul Alinei Gorghiu, Lucian Isar, este ofiterul acoperit la care se referea, cand a vorbit despre preluarea Partidului Social Democrat de catre ofiteri sub acoperire.

Franta lanseaza vineri un satelit, Microscope, care vrea sa verifice daca teoria lui Einstein nu e gresita

Un microsatelit francez, numit Microscope, va fi lansat de pe cosmodromul european Kuru, din Guyana franceza, cu un obiectiv ambitios, dar pus la indoiala adesea: gasirea unor brese in Teoria relativitatii generale elaborate de Albert Einstein in urma cu un secol, scrie Huffington Post, preluat de Agerpres. Misiunea Microscope a Centrului National de Studii Spatiale din Franta CNES), cu un cost estimat la 130 de milioane de euro, nu este la fel de sigura de succesul ei ca satelitul Agentiei Spatiale Europeana ESA). Dar, daca va reusi, va revolutiona fizica actuala.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1989 seconds )