Libnet.ro
UNICEF

20:15

Ponta-Iohannis: 5-1.25

Adevărul Adevărul,
Ponta-Iohannis: 5-1.25

Dincolo de pasiunile electorale ale fiecaruia dintre noi, un lucru este evident: Victor Ponta a castigat detasat in ceea ce priveste prestatia din aceasta seara. Am si eu, ca toti ceilalti, o anumita preferinta, dar m-am detasat si am analizat cele doua prezente strict tehnic, cu ochii trainerului pentru Public Speaking. continuă pe Adevărul

Duelul Realitatilor: Romania TV si Realitatea TV anunta dezbaterea Ponta-Iohannis la aceeasi ora

Cele doua televiziuni rivale, Romania TV si Realitatea TV, si-au disputat dezbaterea Ponta-Iohannis, desi niciunul dintre cei doi candidati nu a confirmat prezenta la aceeasi televiziune pentru confruntare. Ambele televiziuni anuntau, insa, cu putin.

Traian Basescu propune organizarea dezbaterii Ponta-Iohannis la Palatul Cotroceni

Ponta: Basescu ar trebui sa stea mai departe de campania electorala * Iohannis: Orice se poate negocia Presedintele Traian Basescu propune ca dezbaterea electorala dintre cei doi candidati ramasi in cursa pentru prezidentiale, respectiv Victor Ponta si Klaus Iohannis, sa se desfasoare la Palatul Cotroceni.

Analiza confruntarii Ponta-Iohannis. Reactii in studioul Antena 3, dupa dezbaterea dintre cei doi contracandidati

Dezbaterea dintre cei doi contracandidati la Presedintia Romaniei, Victor Ponta PSD) si Klaus Iohannis ACL) a fost analizata la cald, marti seara, in studioul Antenei 3. LIVE TEXT si VIDEO. Dezbatere electoral.

Conducerea Parlamentului se reuneste astazi. ACL a cerut repartizarea timpilor de antena pentru dezbaterea Ponta-Iohannis

Birourilor permanente reunite ale Camerei Deputatilor si Senatului se reunesc astazi, incepand cu ora 14:00, dupa ce ACL a cerut convocarea Parlamentului pentru repartizarea timpilor de antena a dezbaterii dintre cei doi finalisti ai cursei prezidentiale, Victor Ponta si Klaus Iohannis.

Basescu: propun ca dezbaterea Ponta-Iohannis sa aiba loc la Palatul Cotroceni

Presedintele Traian Basescu a propus, sambata, prin intermediul unui comunicat de presa, ca dezbaterea intre candidatii in alegerile prezidentiale Victor Ponta si Klaus Iohannis sa se desfasoare la Palatul Cotroceni.

Traian Basescu propune ca dezbaterea Ponta-Iohannis sa se desfasoare la Palatul Cotroceni

Presedintele Traian Basescu a propus, sambata, prin intermediul unui comunicat de presa, ca dezbaterea intre candidatii in alegerile prezidentiale Victor Ponta si Klaus Iohannis sa se desfasoare la Palatul.

Basescu propune ca dezbaterea Ponta-Iohannis sa aiba loc la Palatul Cotroceni

Presedintele Traian Basescu a propus, sambata, prin intermediul unui comunicat de presa, ca dezbaterea intre candidatii in alegerile prezidentiale Victor Ponta si Klaus Iohannis sa se desfasoare la Palatul Cotroceni.

Basescu: Dezbaterea Ponta-Iohannis sa se desfasoare la Palatul Cotroceni

Presedintele Traian Basescu a propus ca dezbaterea intre candidatii la alegerile prezidentiale Victor Ponta si Klaus Iohannis sa se desfasoare la Palatul Cotroceni.

Traian Basescu propune organizarea dezbaterii Ponta-Iohannis la Palatul Cotroceni

ACTUALIZARE 14:45 Presedintele Traian Basescu propune ca dezbaterea electorala dintre cei doi candidati ramasi in cursa pentru prezidentiale, respectiv Victor Ponta si Klaus Iohannis, sa se desfasoare la Palatul Cotroceni.

Adevarul Live, ora 11.00: Grigore Cartianu analizeaza sansele de a avea o dezbatere Ponta - Iohannis

Jurnalistul Grigore Cartianu analizeaza la Adevarul Live ce sanse mai sunt ca sa-i vedem pe Victor Ponta si Klaus Iohannis fata in fata intr-o dezbatere electorala prezidentiala.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )