Libnet.ro
UNICEF

13:45

Ponta: Legea educatiei ar putea fi schimbata pana la sfarsitul anului

Adevărul Adevărul,
Ponta: Legea educatiei ar putea fi schimbata pana la sfarsitul anului

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, la iesirea de la discutiile cu reprezentantii UMF din Targu Mures, ca Legea educatiei ar putea fi schimbata pana la sfarsitul anului, deoarece are prevederi aberante, care impiedica promovarea unor noi cadre didactice. continuă pe Adevărul

Ponta: Legea educatiei ar putea fi schimbata pana la sfarsitul anului

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, la iesirea de la discutiile cu reprezentantii UMF din Targu Mures, ca Legea educatiei ar putea fi schimbata pana la sfarsitul anului, intrucat are prevederi aberante, care impiedica promovarea unor noi cadre didactice.

Victor Ponta: Legea educatiei ar putea fi SCHIMBATA pana la sfarsitul anului.

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, la iesirea de la discutiile cu reprezentantii UMF din Targu Mures, ca Legea educatiei ar putea fi schimbata pana la sfarsitul anului, intrucat are prevederi aberante, care impiedica promovarea unor noi cadre didactice, potrivit Mediafax. Victor Ponta a afirmat, dupa ce a participat la discutii cu reprezentantii Universitatii de Medicina si Farmacie UMF) din Targu Mures, unde a venit insotit de ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, ca .

Ponta: Legea educatiei ar putea fi schimbata din nou, pana la sfarsitul anului

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, la iesirea de la discutiile cu reprezentantii UMF din Targu Mures, ca Legea educatiei ar putea fi schimbata pana la sfarsitul anului, deoarece are prevederi.

Bank of America intentioneaza sa concedieze 16.000 de angajati pana la sfarsitul anului

Bank of America accelereaza programul de reducere a cheltuielilor stabilindu-si drept tinta 16. 000 de concedieri pana la sfarsitul anului, scrie Wall Street Journal. In urma masurilor, institutia de credit va inceta sa fie cel mai mare angajator din sistemul financiar american.

Podul peste Dunare dintre Calafat si Vidin va fi terminat pana la sfarsitul anului

Ministrul bulgar al Transporturilor, Ivailo Moskovski, a anuntat miercuri in cadrul unui forum ca cel de-al doilea pod peste Dunare, Vidin-Calafat, urmeaza sa fie finalizat pana la sfarsitul anului 2012, anunta Novinite.

Bank of America intentioneaza sa rezulte la 16.000 de angajati pana la sfarsitul anului

Conform unui document intern citat de cotidianul financiar Wall Street Journal , Bank of America BofA) va accelera ritmul restructurarilor in care este deja angajata, pentru a-si eficientiza activitatea, si intentioneaza sa renunte la 16. 000 de locuri de munca pana la finalul anului, relateaza AFP.

Volksbank trebuie sa vanda subsidiara din Romania pana la sfarsitul anului 2017

Volksbank trebuie sa vanda pana la sfarsitul anului 2017 subsidiara din Romania, conform unui plan de restructurare a grupului austriac, care prevede si renuntarea la alte active, aprobat miercuri de Comisia Europeana, potrivit Mediafax.

Presa in Diagonala: Podul peste Dunare dintre Calafat si Vidin va fi terminat pana la sfarsitul anului; Franta inchide mai multe ambasade dupa aparitia caricaturilor profetului Mahomed; Primavara araba: Arabia Saudita a platit peste 3,7 miliarde de dolari

Oficial SUA: Atacul asupra consulatului din Benghazi a fost un atac terorist. Asaltul de saptamana trecuta asupra consulatului american din. Italia, rapirea imamului Abu Omar: 23 de agenti ai CIA au fost condamnati, in contumacie, la inchisoare. Curtea de Casatie din Roma.

Bank of America va disponibiliza 16.000 de angajati pana la sfarsitul anului

Bank of America va disponibiliza 16. 000 de angajati pana la sfarsitul anului, masura facand parte dintr-un program de reducere a cheltuielilor, scrie Wall Street Journal. Astfel, institutia de credit va pierde.

Avertismentul care priveste intreaga lume. Doua treimi dintre coralii de pe intregul Glob ar putea disparea pana la sfarsitul secolului

Un studiu realizat de o echipa internationala compusa din cercetatori germani, canadieni si australieni arata ca, in cazul in care temperatura medie globala va creste cu mai mult de doua grade peste.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )