Libnet.ro
UNICEF

17:00

FMI: Reducerea TVA si la alte produse alimentare, mai are de asteptat.

România Liberă România Liberă,
FMI: Reducerea TVA si la alte produse alimentare, mai are de asteptat.

O decizie privind reducerea cotei TVA la alte produse alimentare poate fi luata numai dupa ce Guvernul va evalua impactul pe care l-a avut in economie diminuarea TVA pentru paine la 9%, aplicata din septembrie, a declarat, astazi, sefului misiunii FMI in Romania, Andrea Schaechter, in conferinta de prezentare a rezultatelor vizitei in tara noastra. Schaechter a spus ca Banca Nationala a Romaniei a evaluat impactul masurii asupra inflatiei, constatand o reflectare pozitiva a reducerii TVA in . continuă pe România Liberă

Popescu, Rompan: Productia fiscalizata a crescut cu peste 10% la faina si cu 15% la paine dupa reducerea TVA

Productia fiscalizata a crescut la faina cu peste 10% si la paine cu 15% dupa reducerea TVA la paine de la 24% la 9%, incepand cu 1 septembrie, a declarat Aurel Popescu, presedintele patronatului Rompan. Totodata, painea s-a ieftinit cu mai mult de 12%.

Rompan: Productia fiscalizata a crescut cu 15% la paine dupa reducerea TVA

Productia fiscalizata a crescut la faina cu peste 10% si la paine cu 15% dupa reducerea TVA la paine de la 24% la 9%, incepand cu 1 septembrie, a declarat Aurel Popescu, presedintele patronatului Rompan, conform Mediafax .

Isarescu crede ca BNR mai are putin loc de reducere a dobanzii, dupa ce a taiat 1,25 puncte

BNR mai are ceva loc de reducere a dobanzii de politica monetara, dupa taierea de 1,25 puncte din acest an, dar masuri mai consistente de relaxare au spatiu larg pe partea rezervelor minime obligatorii, a declarat guvernatorul bancii centrale, Mugur Isarescu, citat de Mediafax.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )