Libnet.ro
UNICEF

20:30

Ponta: Nu se pune problema unei relatii tensionate cu Antonescu

Antena3 Antena3,
Ponta: Nu se pune problema unei relatii tensionate cu Antonescu

Nu se pune problema unei relatii tensionate cu Crin Antonescu, a declarat presedintele PSD Victor Ponta, in editia de miercuri seara a emisiunii Sinteza zilei, de la Antena 3. Premierul a confirmat ca au existat. continuă pe Antena3

Crin Antonescu, despre cazul Vosganian: Nu se pune problema deocamdata sa votez in favoarea cererii DIICOT

Presedintele PNL, Crin Antonescu, presedinte al Senatului, a declarat luni ca, din ceea ce a vazut deocamdata in dosarul care a fost inaintat de DIICOT privindu-l pe ministrul Economiei, Varujan Vosganian, trimis la Camera superioara a Parlamentului, nu se pune problema unui vot inceperii urmaririi penale a acestuia, relateaza Agerpres.

Antonescu, despre cazul Vosganian: Nu se pune problema deocamdata sa votez in favoarea cererii DIICOT

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat azi ca, din ceea ce a vazut pana in acest moment in dosarul inaintat de Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) privindu-l pe ministrul Economiei, Varujan Vosganian, trimis la Camera superioara a Parlamentului, nu se pune problema unui vot pentru inceperea urmaririi penale a acestuia, arata sursele de presa.

9 lucruri pe care le trecem cu vederea cand ne indragostim, dar care pot pune capat unei relatii de cuplu

Dragostea ne face sa inchidem ochii in fata unor defecte sau probleme pe care le intuim la inceputul unei relatii, doar pentru ca acestea sa se transforme, mai tarziu, in motiv serios de despartire.

Tiberiu Nitu: Nu se pune problema prescrierii faptelor de care este acuzat tortionarul Alexandru Visinescu

Tiberiu Nitu, procurorul general al Romaniei, a declarat ca nu se pune problema prescrierii faptelor de care este acuzat tortionarul Alexandru Visinescu. Nitu a aratat ca daca ar fi existat aceasta situatie, nu s-ar fi ajuns la masura inceperii urmaririi penale.

Victor Ponta avanseaza o cifra de doua miliarde de euro in contul pierderilor suferite de RMGC: Nu se pune problema sa acceptam asemenea sume

Premierul Victor Ponta a avansat marti o suma de doua miliarde de euro in contul despagubirilor care ar putea fi solicitate Romaniei de compania Gabriel Resources, actionar majoritar la Rosia Montana Gold Corporation, dupa anuntul autoritatilor romane privind anularea exploatarii miniere din judetul Alba.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )