Libnet.ro
UNICEF

22:45

Tiberiu Nitu: Nu se pune problema prescrierii faptelor de care este acuzat tortionarul Alexandru Visinescu

Adevărul Adevărul,
Tiberiu Nitu: Nu se pune problema prescrierii faptelor de care este acuzat tortionarul Alexandru Visinescu

Tiberiu Nitu, procurorul general al Romaniei, a declarat ca nu se pune problema prescrierii faptelor de care este acuzat tortionarul Alexandru Visinescu. Nitu a aratat ca daca ar fi existat aceasta situatie, nu s-ar fi ajuns la masura inceperii urmaririi penale. continuă pe Adevărul

Crin Antonescu, despre cazul Vosganian: Nu se pune problema deocamdata sa votez in favoarea cererii DIICOT

Presedintele PNL, Crin Antonescu, presedinte al Senatului, a declarat luni ca, din ceea ce a vazut deocamdata in dosarul care a fost inaintat de DIICOT privindu-l pe ministrul Economiei, Varujan Vosganian, trimis la Camera superioara a Parlamentului, nu se pune problema unui vot inceperii urmaririi penale a acestuia, relateaza Agerpres.

Antonescu, despre cazul Vosganian: Nu se pune problema deocamdata sa votez in favoarea cererii DIICOT

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat azi ca, din ceea ce a vazut pana in acest moment in dosarul inaintat de Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) privindu-l pe ministrul Economiei, Varujan Vosganian, trimis la Camera superioara a Parlamentului, nu se pune problema unui vot pentru inceperea urmaririi penale a acestuia, arata sursele de presa.

DESCOPERIRE: Care este cel mai MARE vulcan de pe Pamant.

Cel mai mare vulcan de pe Pamant este subacvatic si se situeaza la 1. 600 kilometri est de coastele Japoniei, in Oceanul Pacific, transmite Digi 24. Denumit Tamu Massif, vulcanul are o suprafata de 310. 000 kilometri patrati, cat Insulele britanice, si este de 60 de ori mai mare decat Mauna Loa din Hawaii, care detinea pana acum recordul mondial, sustin geologii americani. Tamu Massif este doar cu 25% mai mic decat Olympus Mons de pe Marte, cel mai mare vulcan din sistemul nostru solar. Acesta .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,231 seconds )