Libnet.ro
UNICEF

10:45

Crin Antonescu, despre cazul Vosganian: Nu se pune problema deocamdata sa votez in favoarea cererii DIICOT

Hotnews Hotnews,
 Crin Antonescu, despre cazul Vosganian: Nu se pune problema deocamdata sa votez in favoarea cererii DIICOT

Presedintele PNL, Crin Antonescu, presedinte al Senatului, a declarat luni ca, din ceea ce a vazut deocamdata in dosarul care a fost inaintat de DIICOT privindu-l pe ministrul Economiei, Varujan Vosganian, trimis la Camera superioara a Parlamentului, nu se pune problema unui vot inceperii urmaririi penale a acestuia, relateaza Agerpres. continuă pe Hotnews

Antonescu, despre cazul Vosganian: Nu se pune problema deocamdata sa votez in favoarea cererii DIICOT

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat azi ca, din ceea ce a vazut pana in acest moment in dosarul inaintat de Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) privindu-l pe ministrul Economiei, Varujan Vosganian, trimis la Camera superioara a Parlamentului, nu se pune problema unui vot pentru inceperea urmaririi penale a acestuia, arata sursele de presa.

Crin Antonescu declara ca referendumul in problema cainilor este inutil, chiar jenant

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat, duminica seara, ca referendumul privind cainii fara stapan care va avea loc pe 6 octombrie este inutil, chiar jenant.

Crin Antonescu: Referendumul in problema cainilor este inutil, chiar jenant./ Sunt de acord ca intr-o alta tara am fi asistat la demisii, a primarului in primul rand

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, sustine ca referendumul privind cainii fara stapan care va avea loc pe 6 octombrie este inutil, chiar jenant: Sorin Oprescu este primar general datorita votului bucurestenilor, USL i-a acordat o sustinere politica, dupa parerea mea, nici decisiva. Oricum, ca primar independent mai avea un mandat in spate. Eu sunt de acord ca intr-o alta tara am fi asistat la demisii, a primarului in primul rand. Sunt absolut de acord, a spus Crin Antonescu duminica seara la Digi 24.

Crin Antonescu ii felicita pe manifestantii impotriva proiectului de la Rosia Montana si anti-maidanezi: Un semn de civism. / As merge pe o comisie mixta Senat -Camera pentru Rosia Montana. Proiectul poate trece intr-o luna

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, i-a felicitat duminica seara, intr-o emisiune la Digi 24, pe cei care ies in strada zilele acestea, in semn de protest atat fata de proiectul minier de la Rosia Montana cat si fata de problema cainilor comunitari. In primul rand ii felicit pentru ca o fac. Indiferent de tema pentru care iesi din strada, cata vreme o faci pasnici, e un semn de civism, afirma presedintele Senatului. El a adaugat ca in ceea ce priveste proiectul de lege privind Rosia Montana, exista mai multe variante, insa el ar merge pe a doua varianta, in sedinta birourilor reunite sa constituim o comisie mixta, Senat 65506; Camera Deputatilor, in scopul de a deschide dialogul cu cei care manifesta in strada, care au pozitii in mediul online, care in presa au pledat intr-un sens sau altul.

Crin Antonescu, declaratii despre Rosia Montana: Cred ca proiectul trebuie respins.

Liderul PNL, Crin Antonescu a spus, luni, intr-o conferinta de presa, ca in acest moment este necesar ca proiectul Rosia Montana trebuie respins. Antonescu a mai spus ca este un proiect fragil care nu este sustinut. El spune ca sentimentul public contrar e mai important decat datele tehnice. Crin Antonescu a tinut sa precizeze ca face aceasta declaratie in nume personal. Este o declaratie in nume strict personal. Avand in vedere calitatea mea de presedinte al Senatului, de presedinte al PNL, .

Parlamentarii PNL, sedinta de urgenta cu Crin Antonescu la ora 18.00.

Seful PNL, Crin Antonescu, i-a convocat pe parlamentarii liberali la o sedinta de urgenta la ora 18. 00, transmite Hotnews, citand surse din partid. Intalnirea are loc in contextul in care presedintele Senatului a anuntat ca, personal, nu va sustine in Parlament proiectul de exploatare de la Rosia Montana. Citeste si Crin Antonescu, declaratii despre Rosia Montana: Cred ca proiectul trebuie respins.

Antonescu despre proteste: Cred ca este un semn sanatos de civism

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat ca ii felicita pe cei care manifesteaza, aratand ca, indiferent de tema sau de optiunea pentru care se iese in strada la un moment dat, atata vreme cat aceasta se face pasnic, in forme civilizate, crede ca este un semn sanatos de civism, potrivit surselor de presa.

Parlamentarii PNL, convocati de Crin Antonescu in sedinta la ora 18:00

Surse liberale au declarat pentru Hotnews. ro ca deputatii si senatorii PNL au fost convocati de Crin Antonescu intr-o sedinta de urgenta la ora 18:00. Intalnirea are loc in contextul in care Crin Antonescu a anuntat luni intr-o conferinta de presa ca personal nu sustine in Parlament proiectul Rosia Montana. Antonescu a precizat ca nu s-a consultat cu premierul Victor Ponta in privinta deciziei. HotNews. ro va tine la curent cu evolutiile din PNL.

Crin Antonescu: Proiectul Rosia Montana trebuie respins .Ponta: Vom respinge proiectul in Parlament, nu mai are rost are sa lungim lucrurile

Presedintele PNL Crin Antonescu a anuntat astazi ca nu este de acord cu exploatarea miniera de la Rosia Montana, invocand faptul ca societatea a fost scindata in urma aprobarii proiectului de catre Guvern. in replica, premierul i-a convocat pe Crin Antonescu si pe Valeriu Zgonea intr-o sedinta de urgenta, anuntand ca proiectul va fi respins in Parlament.

VIDEO Declaratie-surpriza a lui Crin Antonescu: Proiectul Rosia Montana trebuie respins. Nu se poate guverna dupa strada, dar nu se poate guverna ignorand strada

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat luni ca proiectul exploatarii de la Rosia Montana trebuie respins, precizand insa ca este vorba de punctul sau personal de vedere, si nu al liberalilor. Crin Antonescu a facut aceasta declaratie fara o consultare cu co-presedintele USL, premierul Victor Ponta, in conditiile in care guvernul a aprobat un proiect de lege pentru demararea exploatarii aurului de la Rosia Montana.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )