Libnet.ro
UNICEF

22:15

Ponta: Romania este a tuturor romanilor, indiferent de religie

România Liberă România Liberă,
Ponta: Romania este a tuturor romanilor, indiferent de religie

Prim-ministrul Victor Ponta a declarat duminica, cu ocazia unei vizite efectuate in municipiul Bistrita, care a inclus participarea la slujba de sfintire a bisericii greco-catolice Buna Vestire din localitate, ca Romania este a tuturor romanilor, indiferent de religie, relateaza Agerpres. continuă pe România Liberă

Victor Ponta: Romania este o tara sigura. Nu va accepta niciodata ca cineva din afara sa ii impuna reguli de securitate

Victor Ponta a declarat, vineri, ca Romania nu va accepta niciodata ca cineva din afara sa ii impuna reguli de securitate. Premierul spune ca tara noastra este o tara sigura.

Victor Ponta, la Biserica Greco-Catolica Buna Vestire din Bistrita: Romania este a tuturor, indiferent de religie

Premierul Victor Ponta a participat duminica la slujba de sfintire a Bisericii Greco-Catolice Buna Vestire din Bistrita, acolo unde a declarat ca toti cei care cred in Dumnezeu, respecta tara si legile sunt.

Victor Ponta: Romania nu e Rusia. Noi nu luam teritorii cu forta

Premierul Victor Ponta, aflat in Moldova, a declarat ca o reunificare a Romaniei cu Republica Moldova nu va fi realizata decat prin vointa cetatenilor din cele doua tari, deoarece Romania face parte dintr-un.

Numarul de angajati inregistrati oficial in Romania este aproape egal cu cel al asiguratilor

Numarul de angajati inregistrati oficial in Romania a ajuns aproape egal cu cel al asiguratilor, a spus ministrul muncii Rovana Plumb in emisiunea Secvential. Este o premiera dupa anul 1990, cand am avut cel.

Raed Arafat: Riscul de aparitie a Ebola in Romania este scazut

Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii, dr. Raed Arafat, a declarat joi, ca riscul de aparitie a unor cazuri de ebola in Romania e scazut, insa se fac pregatiri, informeaza Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )