Libnet.ro
UNICEF

01:06

Ponta vrea alegeri preliminare in PSD, in cazul in care se inscriu mai multi candidati in cursa pentru prezidentiale

România Liberă România Liberă,
Ponta vrea alegeri preliminare in PSD, in cazul in care se inscriu mai multi candidati in cursa pentru prezidentiale

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca in situatia in care vor exista mai multi social-democrati care isi vor depune in partid candidatura pentru desemnarea prezidentiabilului PSD, atunci se vor organiza alegeri preliminare, relateaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Victor Ponta: Daca sunt mai multi candidati la prezidentiale, PSD va face alegeri preliminare(VIDEO)

Presedintele PSD Victor Ponta a afirmat, luni, ca in situatia in care vor exista mai multi social-democrati care isi vor depune in partid candidatura pentru desemnarea prezidentiabilului PSD, atunci se vor.

Radu Banciu: UDMR-istii spun ca il sustin doar pe Ponta la alegeri si nu alt PSD-ist. Ce lichele! (VIDEO)

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, duminica seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu de pe B1 TV decizia UDMR de a-l sustine pe Victor Ponta la alegerile prezidentiale din noiembrie. Banciu spune ca.

Ponta vrea sa urgenteze promulgarea Codului Insolventei: Le scriu azi lui Basescu si Zegrean

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca intentioneaza sa le scrie lui Traian Basescu si Augustin Zegrean pentru a-i ruga sa urgenteze promulgarea Codului Insolventei. Totodata, el a denuntat existenta unei neglijente grave pe traseul.

Raluca Turcan: Victor Ponta vrea sa-i pacaleasca pe profesori

Deputatul PDL Raluca Turcan sustine ca premierul Victor Ponta face promisiuni mincinoase pentru a atrage sprijinul profesorilor si al liderilor de sindicat in campania electorala.

Cazul care a impresionat intreaga Romanie. Batrana din Iasi parasita de familie, care cantarea 25 de kilograme, a murit

Batrana de 77 de ani care ajunsese sa cantareasca 25 de kilograme a murit in aceasta dimineata. Era internata la un centru din Iasi. Batrana ajunsese cu greutatea unui copil de 6 ani dupa ce a fost.

Cazul care a impresionat intreaga Romanie. Batrana din Iasi parasita de familie, care cantarea 25 de kilograme, se simte mai bine

Batrana de 77 de ani care ajunsese sa cantareasca 25 de kilograme se simte mai bine. Este hranita, a luat in greutate si este ingrijita la un centru medical din Iasi. in vreme ce copiii femeii nu vor sa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )