Libnet.ro
UNICEF

15:15

Ea este fata care l-a hipnotizat pe Cristiano Ronaldo: M-a sunat mama dupa meci: Ai vazut, mama, cum s-a uitat baiatul ala la tine? (FOTO)

B1 B1,
Ea este fata care l-a hipnotizat pe Cristiano Ronaldo: M-a sunat mama dupa meci: Ai vazut, mama, cum s-a uitat baiatul ala la tine? (FOTO)

Celine Fischer are 24 de ani si lucreaza ca hostess UEFA din partea unuia dintre sponsorii principali ai campionatului european. Ea a devenit celebra pe internet dupa ce la inceputul meciului Portugalia-. continuă pe B1

Cristiano Ronaldo, cucerit de o animatoare la EURO 2016. Cine este femeia dupa care fotbalistul a intors capul (Video)

Admiratoarele lui Cristiano Ronaldo au simtit cum le musca sarpele geloziei vazandu-si idolul privind lung la una dintre animatoarele de la Euro 2016. S-a intamplat inaintea partidei Portugalia - Islanda, cand starul nu si-a ascuns interesul pentru respectiva hostess. Ba chiar s-a mai intors odata spre tanara si i-a zambit dulce. Iar ea a raspuns cu un suras.

Cristiano Ronaldo, umilit de un islandez. Ce a spus acesta despre vedeta lusitanilor

Marea vedeta a lusitanilor, Cristiano Ronaldo, jucatorul de numele caruia se leaga toate sperantele lusitanilor, a ratat cateva ocazii clare de a marca in partida cu Islanda, terminata 1-1.

Alexandru Tudor va fi cu ochii pe Cristiano Ronaldo. Delegare surpriza pentru arbitrul roman

Alexandru Tudor a fost desemnat al patrulea oficial arbitru de rezerva) la meciul dintre Portugalia si Austria, care va avea loc sambata, la Paris, in Grupa F la EURO 2016.

Meciurile zilei la Euro 2016. Va rupe Cristiano Ronaldo plasa pescareasca?

A cincea zi a Campionatului European din Franta programeaza doua dueluri inedite pentru un turneu final continental, care se vor disputa pe stadioanele din Bordeaux siSt-Etienne.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2465 seconds )