Libnet.ro
UNICEF

01:05

Portugalia, prima semifinalista la EURO 2016. Victorie la 11 metri cu Polonia

Online Sport Online Sport,
Portugalia, prima semifinalista la EURO 2016. Victorie la 11 metri cu Polonia

Portugalia ajunge in semifinale la Campionatul European fara sa fi castigat vreun meci din cele cinci disputate pana acum. Ultimul, un 1-1 si 5-3 cu Polonia dupa executarea loviturilor de departajare. continuă pe Online Sport

EURO 2016: Portugalia, prima semifinalista a acestui campionat. A invins Polonia la penalty-uri

Meciul dintre nationalele Poloniei si Portugaliei de la Campionatul European s-a incheiat cu victoria Portugalieidupa ce, la loviturile de departajare, scor5-3 1-1), sutul.

LIVE TEXT: Portugalia este prima semifinalista la Euro 2016 dupa ce a eliminat-o pe Portugalia la loviturile de departajare

Polonia - Portugalia, primul sfert de la turneul final din Franta, a repreentat calificarea portughezilor in semifinale dupa o partida incheiata 1-1 la finalul celor 90 de minute de joc si a altor 30 de minute de prelungiri.

VIDEO Euro 2016: Polonia - Portugalia 1-1 (3-5 penaltiuri)/ Portugalia, semifinalista fara nicio victorie

Portugalia a eliminat Polonia de la Euro 2016, dupa ce a castigat primul meci din sferturi la loviturile de departajare, scor 5-3, si s-a calificat in semifinalele competitiei. Cele doua echipe au terminat la egalitate dupa 90 de minute, scor 1-1. Lewandowski 2') a inscris primul gol al partidei de pe Stade Velodrome din Marseille, iar Renato Sanches a marcat pentru Portugalia in minutul 33. In urmatorul meci, lusitanii se vor infrunta cu invingatoarea partidei Tara Galilor - Belgia. Portugalia nu a reusit sa castige niciun meci pana acum in 90 de minute, obtinand 3 remize in grupe si calificarea in sferturi dupa 120 de minute, scor 1-0 cu Croatia.

Euro 2016 FOTOGALERIE Polonia-Portugalia 1-1 (3-5 penaltiuri)/ Portugalia, prima semifinalista a competitiei

Portugalia s-a calificat in semifinalele Campionatului European din Franta, dupa ce s-a impus in fata nationalei Poloniei la loviturile de departajare, scor 3-5. La finalul celor 90 de minute regulamentare, scorul a fost egal, 1-1. Lewandowski a marcat in startul partidei 2'), iar portughezii au egalat in minutul 33 prin Renato Sanches. Pentru a ajunge in finala Euro 2016, Portugalia trebuie sa treaca in meciul urmator de invingatoarea intalnirii dintre Tara Galilor si Belgia.

LIVE EURO 2016, Polonia-Portugalia 1-1. Lovituri de departajare!

Urmariti astazi live text pe onlinesport. ro de la ora 22:00 meciul Polonia-Portugalia, primul sfert de finala la EURO 2016.

Euro 2016: Polonia-Portugalia, meciul zilei de joi

Profitand de un culoar favorabil, Polonia si Portugalia se vor duela pentru un nesperat loc in semifinalele Euro 2016, de la ora 22:00, pe Stade Velodrome din Marseille. Invingatoarea acestei confruntari o va infrunta pe castigatoarea partidei Tara Galilor Belgia pentru a ajunge in finala. Meciul va fi transmis in direct la Dolce Sport si Pro TV si Live Score pe HotNews. ro.

Adrian Mutu: Romania a fost penibila la Euro 2016

Adrian Mutu a vorbit la Digi Sport despre parcursul Romaniei la Campionatul European din Franta si a dezvaluit tacticile folosite de Piturca si Iordanescu in perioada cand el evolua pentru nationala. Briliantul a descris campania Romaniei de la Euro 2016 ca fiind una penibila.

Presedintele Confederatiei Sudamericane: UEFA a acceptat jucarea unei supercupe intre castigatoarele Copei America si Euro 2016

Alejandro Dominguez, presedintele Confederatiei Sudamericane de Fotbal CONMEBOL), a anuntat, joi, ca UEFA, forul de conducere al fotbalului european, si-a dat acordul pentru disputarea unei supercupe intre castigatoarele Copa America 2016 si Euro 2016.

VIDEO Euro 2016: Anglia-Islanda 1-2/ Surprinzatoarea Islanda

Islanda a castigat ultimul meci al optimilor de finala de la Euro 2016, scor 2-1, si a eliminat-o din competitie pe nationala Angliei. Rooney a deschis scorul pentru englezi din penalty 4'), iar Sigurdsson a egalat doua minute mai tarziu. Sigthorsson a inscris golul victoriei in minutul 18, gol la care a contribuit si portarul Hart. Islandezii isi vor continua parcusul la Euro in sferturi, unde o vor intalni pe Franta, tara gazda a competitiei. Intra in material pentru a vedea rezumatul partidei Anglia vs Islanda.

Euro 2016. Cat costa la bursa neagra cel mai scump bilet pentru marea finala

Mai sunt 9 zile pana la marea finala a turneului final Euro 2016, iar Internetul este plin de oferte cu bilete pentru fanii interesati sa fie prezenti, pe 10 iulie, pe Stade de France pentru a vedea pe viu.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )