Libnet.ro
UNICEF

14:45

VIDEO Euro 2016: Anglia-Islanda 1-2/ Surprinzatoarea Islanda

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Euro 2016: Anglia-Islanda 1-2/ Surprinzatoarea Islanda

Islanda a castigat ultimul meci al optimilor de finala de la Euro 2016, scor 2-1, si a eliminat-o din competitie pe nationala Angliei. Rooney a deschis scorul pentru englezi din penalty 4'), iar Sigurdsson a egalat doua minute mai tarziu. Sigthorsson a inscris golul victoriei in minutul 18, gol la care a contribuit si portarul Hart. Islandezii isi vor continua parcusul la Euro in sferturi, unde o vor intalni pe Franta, tara gazda a competitiei. Intra in material pentru a vedea rezumatul partidei Anglia vs Islanda. continuă pe Hotnews

Euro 2016: Anglia - Islanda 1-2 Miracolul islandez continua/ Brexit: Anglia leave Euro

Islanda elimina Anglia in optimi 2-1) si produce cea mai mare supriza a Europeanului. Pentru cine a urmarit insa aceasta echipa fantastica, rezultatul este doar incununarea unei munci extraordinare. Daruire totala, simt tactic excelent, viteza si o atitudine de invingatori sunt cheile din spatele acestui rasunator succes. Meciul a debutat spectaculos, cu doua goluri in doua minute. Rooney a deschis scorul din penalty in min 4, iar Sigurdsson a egalat doua minute mai tarziu. Sigthorsson a marcat in minutul 18 cu un sut din afara careului, iar povestea frumoasa a acestei echipe continua in sferturi contra Frantei. Gluma serii comentariu cititor): Englezii cauta acum pe google ce inseamna Islanda :))Gary Lineker, pe twitter: Se pare ca suntem disperati sa iesim din Europa sub toate formele.

Euro 2016: Anglia - Islanda 1-2 Miracolul islandez continua/ Brexit: Anglia leaves Euro

Islanda elimina Anglia in optimi 2-1) si produce cea mai mare supriza a Europeanului. Pentru cine a urmarit insa aceasta echipa fantastica, rezultatul este doar incununarea unei munci extraordinare. Daruire totala, simt tactic excelent, viteza si o atitudine de invingatori sunt cheile din spatele acestui rasunator succes. Meciul a debutat spectaculos, cu doua goluri in doua minute. Rooney a deschis scorul din penalty in min 4, iar Sigurdsson a egalat doua minute mai tarziu. Sigthorsson a marcat in minutul 18 cu un sut din afara careului, iar povestea frumoasa a acestei echipe continua in sferturi contra Frantei. Gluma serii comentariu cititor): Englezii cauta acum pe Google ce inseamna Islanda :))Gary Lineker, pe twitter: Se pare ca suntem disperati sa iesim din Europa sub toate formele.

VIDEO Euro 2016: Italia-Spania 2-0/ Spania, final de drum la Euro 2016

Campioana europeana en-titre, Spania, a fost eliminata de la Euro 2016, dupa ce a pierdut in fata Italiei, scor 0-2, meciul din optimi de pe Stade de France. Chiellini a deschis scorul in minutul 33, iar Pelle a marcat golul doi al victoriei in finalul partidei 90+1'). Italia s-a calificat in sferturile de finala, unde o va intalni pe nationala Germaniei, pe 2 iulie, de la ora 22:00, pe stadionul Matmut Atlantique din Bordeaux. Intra in material pentru a vedea rezumatul partidei Italia vs Spania.

VIDEO Euro 2016: Belgia - Ungaria 4-0/ Hazard, omul partidei

Belgia a obtinut biletele pentru sferturile Euro 2016, dupa o victorie categorica, scor 4-0, cu Ungaria. Eden Hazard a fost ales omul partidei de catre Uefa. Intra in material pentru a vedea rezumatul partidei Belgia vs Ungaria.

VIDEO Euro 2016: Germania - Slovacia 3-0/ Germania a facut spectacol la Lille

Germania nu i-a dat nicio sansa Slovaciei si s-a impus cu scorul de 3-0 in optimile de finala de la Euro 2016. Boateng a deschis scorul in minutul 8, Gomez a marcat in finalul primei reprize 43'), iar ultimul gol a fost semnat de Draxler 63'). Nemtii s-au calificat in faza urmatoare, unde se vor infrunta cu invingatoarea partidei Italia vs Spania. Intra in material pentru a vedea rezumatul partidei Germania vs Slovacia.

VIDEO Euro 2016: Franta-Irlanda 2-1/ Griezmann trimite Franta in sferturi

Franta a trecut de Irlanda de Nord, scor 2-1, si s-a calificat in sferturile Campionatului European. Jucatorii lui Deschamps au fost condusi pana la pauza prin golul marcat de Brady in minutul 3 din penalty. In repriza a doua, Griezmann a inscris doua goluri 58', 61') si a stabilit castigatoarea partidei. Francezii vor evolua in urmatoarea runda, pe 3 iulie, de la ora 22:00 impotriva invingatoarei din meciul Anglia vs Islanda. Intra in material pentru a vedea rezumatul partidei Franta vs Irlanda.

VIDEO Euro 2016: Tara Galilor-Irlanda de Nord 1-0 / Tara Galilor, calificare istorica in sferturile Euro

Tara Galilor a trecut cu 1-0 de Irlanda de Nord in optimile Campionatului European din Franta si s-a calificat in faza urmatoare a competitiei, dupa ce nord-irlandezii au inscris in propria poarta. McAuley a fost autorul autogolului din minutul 75. In sferturi, galezii vor juca cu invingatoarea partidei Ungaria vs Belgia. Intra in material pentru a vedea rezumatul partidei Tara Galilor-Irlanda de Nord.

VIDEO Euro 2016: Elvetia-Polonia 1-1 (4-5 dupa penaltiuri)/ Calificare cu emotii pentru polonezi

Primul meci din optimile de finala ale Campionatului European s-a decis la loviturile de departajare, unde Polonia s-a impus cu 5-4 in fata Elvetiei si s-a calificat in sferturile competitiei. Dupa 90 de minute de joc, scorul era egal, 1-1. Polonia a marcat prima prin Blaszczykowski 39'), iar Shaqiri a egalat in minutul 82. Adversara polonezilor in urmatoarea runda va fi castigatoarea partidei Croatia vs Portugalia. Intra in material pentru a vedea rezumatul partidei Elvetia vs Polonia.

Fostul antrenor al Angliei, Steve McClaren, a provocat amuzamentul tuturor in timp ce comenta meciul Anglia-Islanda (VIDEO)

Steve McClaren, fost selectioner al nationalei Angliei, a fost invitat in studioul unei emisiuni pentru a vorbi despre meciul de la EURO 2016 dintre Anglia si Islanda. Acesta a provocat amuzamentul tuturor.

Euro 2016, meciurile din 27 iunie: Italia-Spania (19:00), Anglia-Islanda (22:00)

Ultima zi a optimilor de finala de la Campionatul European din Franta debuteaza la ora 19:00 cu cel mai spectaculos meci de pana acum, Italia vs Spania. Ultima echipa care va merge in sferturi se va decide in meciul de la ora 22:00, unde Anglia o intalneste pe reprezentativa Islandei. Meciurile vor fi transmise Live Score pe HotNews. ro si in direct la Dolce Sport si Pro TV Anglia-Islanda).

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )