Libnet.ro
UNICEF

15:30

Povestea celei mai vechi statui a lui Eminescu din Romania. Mana muzei a fost furata de 26 de ori

Adevărul Adevărul,
Povestea celei mai vechi statui a lui Eminescu din Romania. Mana muzei a fost furata de 26 de ori

La 16 octombrie 1911, in Parcul municipal din Galati, s-a dezvelit prima statuie din tara a poetului Mihai Eminescu, opera in marmura a sculptorului Frederic Storck. Festivitatea dezvelirii monumentului a fost o sarbatoare de mari proportii pentru orasul de la Dunare. in cei peste 100 de ani de existenta, statuia a fost mutata de mai multe ori, fiind chiar si deteriorata. continuă pe Adevărul

Jocurile Olimpice de la Soci: Romanii participa cu cel mai vechi bob din competitie

Sportivii romani participa la Jocurile Olimpice de la Soci cu cel mai vechi bob din competitie. Reprezentantii federatiilor straine au ramas uimiti de performanta romanilor care au reusit sa se califice la.

SINTEZA ZILEI. Noi dezvaluiri in cazul lui Mhai Moldoveanu, victima celei mai mari erori judiciare din istoria Romaniei

In cadrul editiei de luni a emisiunii Sinteza zilei au fost prezentate noi dezvaluiri in cazul lui Mhai Moldoveanu, victima cele mai mari erori judiciare din istoria Romaniei. in anii 90, Mihai Moldoveanu a fost.

La 37 de ani este cel mai bun degustator de bere din cadrul SABMiller: Imi incepeam ziua cu o bere rece nefiltrata

Sabina Luca lucreaza de 15 ani in cadrul Ursus Breweries, filiala locala a gigantului SABMiller, si ocupa in prezent functia de director de calitate. Pana aici nimic neobisnuit. Insa romanca este cel mai bun degustator de bere din Europa, castigand in.

Bucuresti, printre cele mai atractive zece piete imobiliare din Europa

Cele mai interesante zece piete din Europa pentru investitorii imobiliari sunt Bucuresti, Varsovia, Dublin, Amsterdam, Milan, Barcelona, Roma, Madrid, Bruxelles si Luxembourg, considera analistii de la BNP Paribas Real Estate, scrie Mediafax .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2396 seconds )