Libnet.ro
UNICEF

09:00

Povestea celui mai vechi lac artificial din Romania

Antena3 Antena3,
Povestea celui mai vechi lac artificial din Romania

La cinci kilometri deAninase afla unul dintre cele maifrumoaselacuridin tara:Buhui. Obiectivulturisticdin judetul Caras-Severin este primullac. continuă pe Antena3

Povestea celui mai mare lagar din Valea Jiului pentru ostasii sovietici. Munceau cot la cot cu romanii pentru painea razboiului

Unul dintre marile lagare de munca destinate prizonierilor sovietici din Al Doilea Razboi Mondial a functionat in Valea Jiului, insa putini localnici isi amintesc de locul unde au fost gazduiti mii de ostasi adusi pentru a munci in minele de carbune.

Germania: Sute de persoane au protestat fata de interzicerea unor modele mai vechi de masini diesel

In jur de 800 de persoane au protestat in Stuttgart fata de interzicerea unor modele mai vechi de automobile diesel, potrivit Politiei germane, citata de Associated Press.

BOMBA anului in showbiz-ul din Romania! FELI a vorbit despre RELATIA cu SMILEY! Gina Pistol a primit LOVITURA DE GRATIE

FilmulOh, Ramona este unadintre cele mai asteptate pelicule, care va aparea chiarde Ziua indragostitilor, in cinematografele din Romania. Comedia Oh, Ramona este, de fapt,.

Noua destinatii de ecoturism din Romania, promovate la Londra

Asociatia de Ecoturism din Romania anunta ca in acest an a reusit sa puna Romania in centrul atentiei publicului britanic sub brand-ul Discover Eco-Romania, informeaza un comunicat de presa remis Agerpres.

Cate scoli din Romania inca au grupuri sanitare in curte

Ministrul Educatiei Nationale anunta ca 1. 460 de scoli din Romania au grupurile sanitare in curte, respectiv nu au autorizatie sanitara, precizand ca in 2019, aceasta problema va fi rezolvata cu fonduri.

Colegiul Medicilor din Romania, reactie dupa ce un escroc italian a operat de zeci de ori in tara noastra: Am facut plangere penala

In urma articolului publicat de ziarul Libertatea in data de 5 februarie 2019, referitor la un fals medic de chirurgie plastica care a lucrat la cinci clinici din Bucuresti, Colegiul Medicilor din Romania reafirma.

Colegiul Medicilor din Romania, reactie dupa ce un escroc italian a operat de zeci de ori in tara noastra

In urma articolului publicat de ziarul Libertatea in data de 5 februarie 2019, referitor la un fals medic de chirurgie plastica care a lucrat la cinci clinici din Bucuresti, Colegiul Medicilor din Romania reafirma.

17 judete din Romania nu au niciun fel de serviciu de ingrijire paliativa. Sub 2% din medicii de familie au pregatire de baza in paliatie

In luna ianuarie a acestui an, a fost facut public un studiu privind Evaluarea serviciilor de ingrijire paliativa din Romania, studiu realizat pentru Banca Mondiala de catre Ministerul Sanatatii, cu sprijinul expertilor locali si internationali din.

IOAN DIRZU (PSD): Asociatia Municipiilor din Romania ar trebui dizolvata

Asociatia Municipiilor din Romania AMR) ar trebui dizolvata de catre o instanta judecatoreasca deoarece urmareste un alt scop decat cel pentru care s-a constituit, comportandu-se ca un partid politic, a declarat deputatul PSD Alba Ioan Dirzu.

HARTA INTERACTIVA 500 de localitati au medici de familie mai putini dect ar trebui sau deloc. Doctorii sustin ca medicina de familie este n colaps

In jur de 500 de localitati din Romania nu au medic de familie sau au mai putini medici decat ar trebui, potrivit datelor publicate de Societatea Nationala de Medicina Familiei. Medicina de familie este in prag de colaps din cauza neglijarii sistematice manifestate de guvernanti, acuza reprezentantii SNMF. Medicii de familie sunt nemultumiti de bugetul ce urmeaza sa fie alocat in 2019 medicinei de familie si au realizat o harta a localitatilor din Romania cu deficit de medici de familie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2538 seconds )