Libnet.ro
UNICEF

09:45

Povestea coreeanului din Sud care a luptat si a spionat pentru Nord: Tin mai mult la ideologie decat la viata

Adevărul Adevărul,
Povestea coreeanului din Sud care a luptat si a spionat pentru Nord: Tin mai mult la ideologie decat la viata

Coreeanul Seo Ok-ryol s-a nascut acum 90 de ani in Sud, dar a luptat si a spionat pentru Nord. Dupa 30 de ani de inchisoare si doua condamnari la moarte, mai are singura dorinta: sa se intoarca acasa. Iar acasa pentru el inseamna Coreea de Nord, unde are o sotie si doi copii. Este povestea unui om care simbolizeaza divizarea Peninsulei Coreene. continuă pe Adevărul

Ministrul finantelor spune ca este falsa stirea potrivit careia Guvernul vrea sa nationalizeze banii din fondurile proprii ale univerisitatilor pentru a plati salariile profesorilor

Premierul Mihai Tudose i-a cerut joi ministrului finantelor, Ionut Misa, sa explice informatia care circula in presa potrivit careia Guvernul ar vrea sa nationalizeze banii universitatilor. Este o stire falsa, a raspuns Ionut Misa. Profesorul universitar Marian Preda, de la Facultatea de Sociologie din cadrul Universitatii Bucuresti, a scris pe contul sau de Faceebook ca Guvernul va nationaliza banii din fondurile proprii ale universitatilor pentru a putea plati salariile profesorilor.

Qatar Airways devine prima companie aeriana din lume care va avea paturi duble la clasa business

Qatar Airways devine prima companie aeriana din lume care va avea paturi duble la clasa business. Potrivit Daily Mail, Qsuite permite pasagerilor sa incline doua locuri medii intr-un pat complet plat.

Deputatii au respins proiectul PNL care majora alocatiile pentru copii la 200 lei/ Dragnea: In perioada urmatoare, venim cu un proiect de lege care sa prevada alocatii mai mari pentru copii

Camera Deputatilor a respins, marti, propunerea legislativa initiata de PNL privind majorarea la 200 lei a cuantumului alocatiei de stat pentru copii, informeaza Agerpres. Presedintele PSD Liviu Dragnea a anuntat insa ca partidul sau va depune, in perioada imediat urmatoare, un proiect de lege care sa prevada alocatii mai mari pentru copii.

Surpriza pentru o tanara din Iasi care a mers la spital sa nasca. Credeam ca sunt numai doi

Surpriza pentru o tanara de 29 de ani din judetul Iasi. Femeia se pregatea sa aduca pe lume doi copii, dar s-a trezit cu cvadrupleti: doua fetite si doi baieti, scrie.

Tinerii din Romania primesc teren gratuit pentru casa de la stat. Ce trebuie sa faci

Tinerii care vor sa-si construiasca o casa in 2017 pot primi o mana de ajutor de la stat, conform legislatiei in vigoare, prin acordarea la cerere a unui teren gratuit. Totusi, pentru a putea.

DGA face 16 perchezitii in Valcea si Bucuresti intr-un dosar de coruptie / Ar fi vizat administratorul gropii de gunoi din Maldaresti, care luna trecuta a ars necontrolat mai multe zile

Politisti ai Directiei Generale Anticoruptie D. ) - Serviciile Judetene Anticoruptie Valcea, Arges, Dambovita, Sibiu, Alba, Olt, Dolj, Gorj si Structura Centrala, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Valcea, efectueaza joi 16 perchezitii domiciliare pe raza jud. Valcea si mun. Bucuresti.

Google va cumpara partial firma HTC din Taiwan. Care este pretul tranzactiei

Compania americana Google cumpara partial firma HTC, lider in productia IT din Taiwan, informeaza presa internationala.

Un primar din judetul Prahova este cercetat pentru violarea vietii private, dupa ce a ascuns microfoane in birourile angajatilor

Primarul comunei Dumbrava din Prahova, Marian Apostol, este cercetat penal pentru violarea vietii private, dupa ce Inspectoratul Judetean de Politie au fost sesizati de o angajata ca edilul ar fi montat aparatura de ascultare in institutie. Politistii au gasit mai multe microfoane si reportofoane ascunse in sertare, relateazaziarul Incomod.

Judecatoarea Ana Maria Dascalu, a carei pensionare a dus la reluarea de la zero a proceselor lui Dragnea si Tariceanu, face parte marti din completul care judeca procesele lui Sova, Oprea si Ghita

Judecatoarea Ana Maria Dascalu, a carei cerere de pensionare a dus, la inceputul acestei luni, la reluarea de la zero a proceselor lui Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu, face parte, marti, din completul de la Inalta Curte de Casatie si Justitie care judeca procesele fostului vicepremier Gabriel Oprea, fostului senator Dan Sova si fostului deputat Sebastian Ghita, potrivit informatiilor Hotnews. ro. Dosarele celor trei au fost repartizate la acelasi complet care a judecat si procesele lui Liviu Dragnea si Calin Popescu-Tariceanu. Instanta suprema urmeaza sa decida, marti, daca si procesele lui Oprea, Sova si Ghita se reiau de la zero, in urma pensionarii judecatoarei Ana Maria Dascalu.

Legenda numelor statiilor de metrou din Capitala. Care este singurul peron din Bucuresti aflat la suprafata

Cum fiecare denumire are propria-i legenda, la fel se intampla si in cazul statiilor de metrou din Capitala. Transportul subteran bucurestean se intinde pe aproape 70 de kilometri si se.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )