Libnet.ro
UNICEF

16:15

Povestea emotionanta a copilului de 3 ani care a murit dupa ce a cazut in haznaua din curtea unei scoli din Iasi / El mergea zilnic la scoala cu patru din cei sapte frati

Hotnews Hotnews,
 Povestea emotionanta a copilului de 3 ani care a murit dupa ce a cazut in haznaua din curtea unei scoli din Iasi / El mergea zilnic la scoala cu patru din cei sapte frati

Danut, baietelul de 3 ani dintr-un sat din Iasi care a murit luni, dupa ce a cazut in fosa septica din curtea scolii, provine dintr-o familie cu opt copii si mergea zilnic la scoala cu patru dintre fratii lui, asa cum s-a intamplat si cu o zi in urma. Mergea dimineata cu ei, statea in clasa cu ei, iar dupa ore se intorceau cu totii acasa, povesteste mama baietelului. Haznaua in care a cazut copilul se afla in spatele WC-ului din curtea scolii si era asigurata doar cu o tabla ruginita, langa care era proptit un bustean, scrie Ziarul de Iasi. continuă pe Hotnews

Iasi: Un copil de 3 ani A MURIT dupa ce a cazut in fosa septica a scolii din localitate

Un copil de trei ani din satul Buda, comuna ieseana Braiesti, a murit dupa ce a cazut in fosa septica a scolii din localitate, informeaza Ziarul de Iasi. Purtatorul de cuvant al Inspectoratului Scolar.

Un barbat de 52 de ani a murit dupa ce a cazut intr-o fantana din Prahova

Un barbat a decedat, duminica, in satul Stoenesti din comuna prahoveana Aricestii Rahtivani, dupa ce a cazut intr-o fantana adanca de 30 de metri, el fiind scos in urma interventiei echipelor de salvare,.

VIDEO Un copil de trei ani din judetul Iasi a murit dupa ce a cazut in fosa septica a scolii din localitate

Un copil de trei ani din satul Buda, comuna Braiesti, a decedat in aceasta dupa-amiaza in curtea scolii din localitate, dupa ce a cazut in fosa septica, scrie Ziarul de Iasi. Acesta nu era inmatriculat la gradinita, iar, potrivit Inspectoratului Scolar Judetean Iasi, copilul a ajuns acolo neinsotit. Directorul scolii din localitate ar urma sa isi prezinte demisia.

Iohannis a reactionat in cazul copilului care a murit, dupa ce a cazut in fosa septica din curtea unei scoli / Directorul unitatii de invatamant a fost demis

Cazul copilului de 3 ani din judetul Iasi, care a murit dupa ce a cazut in fosa septica din curtea unei scoli, a indurerat si revoltat intreaga tara. Pe marginea acestui subiect a reactionat si.

Caz cutremurator la gradinita. Un copil de 3 ani a murit dupa ce a cazut intr-o fosa septica neacoperita din curte

Reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean Iasi au deschis o ancheta penala dupa ce un copil de 3 ani a murit in conditii suspecte.

Ea a murit dupa o partida de amor in trei. Sfarsitul tragic al tinerei de 18 ani face inconjurul lumii

Ivana, o tanara in varsta de 18 ani din Olanda, a murit dupa ce a fost protagonista unei partide de amor in trei. Incidentul a avut loc in Kuala Lumpur, Malaezia, iar Ivana Smit a cazut de la etajul 20 al.

VIDEO Romanii au talent: Cine e baiatul de 8 ani care a primit Golden Buzz. Mowgli, esti minunat!

In show-ul Romanii au talent de vineri seara un baietel in varsta de 8 ani a reusit sa impresioneze publicul si juratii cu un moment inedit de dans. Se numeste Aris Negoita, are 8 ani si a primit Golden Buzz de la Smiley si Pavel Bartos. Astfel, a ajuns astfel direct in semifinala. Mihai Petre: [] .

Poate ca sunt orb, dar nu ma tratati de parca as fi invizibil. Povestea emotionanta a lui Alex, tanarul care si-a pierdut vederea, dar nu si speranta

Un tanar orb a spus ca cei care au deficiente de vedere sunt tratati foarte des de catre cei din jur de parca nici n-ar exista. Acesta a povestit un incident care i s-a intamplat recent. Era o.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )