Libnet.ro
UNICEF

17:30

Povestea lui Ted Bundy, cel mai odios criminal in serie din toate timpurile. Ce a facut inainte sa inceapa sa ucida

Antena3 Antena3,
Povestea lui Ted Bundy, cel mai odios criminal in serie din toate timpurile. Ce a facut inainte sa inceapa sa ucida

Numele lui Ted Bundy inca provoaca fiori reci pe sira spinarii. Pe langa faptul ca toti ii profeteau o viata implinita, cu succes profesional, ba chiar o cariera in politica, Ted Bundy a lucrat o buna. continuă pe Antena3

Metode de reducere a stresului, cel mai mare criminal al zilelor noastre

Stresul este factorul care sporeste semnificativ riscul aparitiei unui numar de boli grave. Unii experti cred ca rezistenta la stres ar putea fi invatata atunci cand stim cum sa acordam atentie corpului nostru, recomandand cateva metode specifice.

Cel mai scund roman din istorie a fost calugar la Manastirea Tismana

Un calugar pitic care a trait la Manastirea Tismana, din judetul Gorj, este considerat cel mai scund roman din istorie. Gherasim Cornescu a trait intre anii 1815 -1902. Aceasta era numit Calugarul cel.

Cel mai bun vin rose din 2018

Dupa mai bine de doua ore de degustari in blind, cei 21 de jurati ai Concursului de vinuri Rose, au desemnat Cel mai bun Vin Rose al acestui an. Acesta este, Caii de la Letea apartinand ViaViticola si este obtinut din soiuri de Feteasca Neagra si Pinot Noir din podgoria Sarica Niculitel, conform comunicatului de presa.

CURS VALUTAR. Euro este la cel mai mic nivel din ultimele patru luni

Banca Nationala a Romaniei a anuntat marti un curs de referinta de 4,6283 lei/euro, in scadere cu 0,01% fata de nivelul atins luni, acesta fiind cel mai mic nivel din ianuarie pana in prezent. Consiliul.

Avengers Infinity War a devenit cel mai profitabil film cu super eroi

Foarte multi au fost de parere ca Avengers Infinity War va depasi numeroase recorduri de profitabilitate. Speculatiile au fost confirmate, iar noua creatie Marvel tocmai a devenit cel mai profitabil film cu super eroi. Daca ai dezvoltat o fascinatie teribila pentru filmele din Universul Cinematografic Marvel, este foarte probabil sa fi facut o vizita la [].

Cel mai scund roman din istorie a fost calugar la Manastirea Tismana. Calugarul cel mic a fost o atractie si a aparut chiar si in carti postale

Un calugar pitic care a trait la Manastirea Tismana, din judetul Gorj, este considerat cel mai scund roman din istorie.

Care este cel mai bun oras pentru studenti

Londra a devenit cel mai bun oras din lume pentru studenti. Clasamentul a fost intocmit tinandu-se cont de o serie de factori, precum numarul universitatilor de top in oras, piata locala a muncii,.

Cel mai ciudat cadou de nunta pe care-l va primi Meghan Markle de la un guru tech al sexului

O tanara antreprenoare, care a devenit cunoscuta prin vanzarea vibratoarelor de lux, a confirmat ca unul dintre produsele sale va ajunge cadou de nunta pentru cel mai nou cuplu regal al Marii Britanii.

Marea Britanie: Cel mai cautat loc de munca este platit cu mult sub salariul mediu

In Marea Britanie, printre cele mai cautate locuri de munca se numara sofer pe ambulanta, director de pompe funebre, model si bibliotecar. Specialistii de la site-ul de recrutari online Adzuna au.

Apple trece prin cel mai rusinos proces de clasa din ultimii ani

Sistemele Apple au venit in mod traditional cu unele dintre cele mai bune tastaturi. Respectiva afirmatie a fost valabila pana in 2016, cand inginerii americani au optat pentru adoptia unui nou mecanism de apasare. in momentul in care investesti 1500 de euro intr-un laptop, calitatea tastaturii nu ar trebui sa-ti dea de gandit. Din pacate, [].

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2376 seconds )