Libnet.ro
UNICEF

12:15

Povestea unul politist din Belarus care a trecut de partea cealalta a baricadei: Calatoria incredibila din tara natala catre Polonia

Hotnews Hotnews,
 Povestea unul politist din Belarus care a trecut de partea cealalta a baricadei: Calatoria incredibila din tara natala catre Polonia

La o saptamana dupa contestatele alegeri prezidentiale din Belarus, detectivul Andrei Ostapovich a decis ca nu mai poate sa taca, relateaza The Moscow Times. Este povestea unuia dintre putinii angajati de stat care au parasit Belarusul de la inceperea protestelor. continuă pe Hotnews

Hackerii au divulgat datele personale a 1.000 de politisti din Belarus

Hackerii au divulgat datele personale a 1. 000 de ofiteri de politie din Belarus ca raspuns pentru represiunea manifestarilor de strada impotriva presedintelui Alexandr Lukasenko, relateaza Reuters, citat de Mediafax. Pe masura ce arestarile continua, vom continua sa publicam date la scara masiva, potrivit unei declaratii distribuita de canalul de stiri al opozitiei Nexta Live pe aplicatia de mesagerie Telegram. Guvernul a anuntat ca ii va gasi si pedepsi pe cei responsabili pentru scurgerea datelor, care au fost distribuite pe scara larga pe canalele Telegram sambata seara.

Romania cere aplicarea de urgenta de sanctiuni impotriva guvernului din Belarus

Romania cere aplicarea de urgenta de sanctiuni impotriva guvernului din Belarus, a anuntat, luni, mi.

Facebook s-ar putea retrage din Europa. Care este motivul

Facebook s-ar putea retrage din Europa, daca se va interzicetransferulde date din si catre SUA. Acest demers vinedupa o hotarare in acest sens a Curtii Europene de Justitie din iulie, care.

Drumul din Romania care va scoate din izolare o zona turistica spectaculoasa. Unde vei putea calatori in curand

Toamna superba invita oamenii la munte, in inima Apusenilor, loc unde spectacolul naturii este fascinant. Se numeste Transalpina de Apuseni, una dintre bogatiile Romaniei, care se afla in plin proces de modernizare. Oficialii promit ca, in maximum doi ani, soferii vor putea traversa o mare parte a muntilor, de la est la vest, pe o .

Alegeri locale 2020. Lista candidatilor din Suceava care vor conducerea administratiilor locale

A mai ramas putin timp pana la data alegerilor locale din acest an, care vor stabili cine se va instala la conducerea administratiilor locale pentru urmatorii patru ani. in lupta pentru scaunul de edil, candidatii fac tot ce le sta in putinta pentru a-i convinge pe alegatori sa puna stampila pe numele lor. in cursa .

Alegeri locale 2020. Lista candidatilor din Iasi care vor conducerea administratiilor locale

Cei mai multi candidati pentru functia de primar la alagerile locale ce vor avea loc in data de 27 septembrie 2020 sunt in: Bucuresti, Constanta, Timisoara, Suceava, Cluj Napoca si Iasi, potrivit ultimelor statistici. Asadar, se anunta o cursa cel putin interesanta! in acest artocol, va vom prezenta lista candidatilor din Iasi, unde actualul primar, .

Ingredientul ieftin din bucatarie care iti da legume mari. Ce trebuie sa pui la radacina rosiilor pentru a rodi

Rosiile s-au scumpit si importurile cresc, asa ca multi dintre cei care aveau o bucata de pamant neexploatata au preferat sa o aduca la viata cu rasaduri de tomate. Pentru a avea si foloase de pe urma muncii, trebuie ceva documentatie. Pe langa sol si apa, factori principali, exista si un truc ce va ajuta .

Noua Casa 2020. Oferta completa de la banca! E singura din Romania care face asta pentru romani

Inca o banca a dat startul inscrierilor pentru programul guvernamental Noua Casa, primind, in toate unitatile sale, cereri pentru credite. Clientii care doresc sa cumpere o locuinta vor beneficia de un DAE de 4,75%. Mai multe detalii, in continuare. Noua Casa. O alta banca isi anunta oferta Banca Romaneasca si-a anuntat oferta pentru programul Noua .

Cafeaua din comert care te imbolnaveste cu bacterii si mucegaiuri. Toti romanii o consuma zilnic

Ieftina, usor de gasit, la orice colt de strada, statie de metrou sau cladire de birouri, cafeaua de la aparatele automate poate fi mai periculoasa pentru sanatatea consumatorului decat ne-am imagina. Din nefericire, specialistii trag un semnal de alarma ingrijorator: acest tip de cafea ne poate imbolnavi! Toti romanii o consuma zilnic, chiar si acasa! .

Cladirile istorice din Romania care au fost scoase la vanzare. Costa 5 milioane de euro

Romania Sothebys International Realty a scos la vanzare trei cladiri istorice din Cluj-Napoca, respectiv Oradea si Timisoara, ce duc in spte istoria a secole de existenta si construite pe actualul teritoriu al Romaniei inca din perioada de dinainte de Primul Razboi Mondial, valorand cinci milioane de euro. Poarta Vieneza din Cluj-Napoca Aceasta cetatuie din Cluj .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )