Libnet.ro
UNICEF

18:00

POZA ZILEI. Pavlof, unul dintre cei mai activi vulcani din Alaska

România Liberă România Liberă,
POZA ZILEI. Pavlof, unul dintre cei mai activi vulcani din Alaska

Pavlof, unul dintre cei mai activi vulcani din Alaska, erupe, trimitand un nor de cenusa in aer. Vulcanul Pavlof este situat la 1. 000 km sud-vest de Anchorage, in Peninsula Alaska. continuă pe România Liberă

Unul dintre cei mai cunoscuti DJ din lume se retrage din industrie

DJ-ul suedez Avicii, considerat unul dintre cei mai buni din lume, a anuntat marti ca nu va mai aparea pe scena dupa spectacolele din 2016, relateaza AFP, conform Agerpres. Muzicianul in varsta de.

Clotilde Armand si-a lansat candidatura la Primaria sectorului 1, din partea Uniunii Salvati Bucurestiul. Litoralul Bucuresti - unul dintre cele mai importante proiecte

Clotilde Armand, reprezentanta Uniunii Salvati Bucuresti, si-a lansat candidatura marti candidatura la functia de primar al sectorului 1, anunta Agerpres. Clotilde Armand a declarat ca isi doreste sa administreze in mod profesionist Primaria sectorului 1 si pentru aceasta este gata sa renunte la postul si la salariul de manager pe care le are in prezent in cadrul unui grup de firme.

In vizita la unul dintre cele mai frumoase conace istorice scoase la vanzare din Romania, la nici 30 de minute de Bucuresti

Conacul industriasului Bujoiu, construit in stil neoromanesc, situat in comuna Balotesti, la nici 20 de km de Bucuresti, a fost scos la vanzare pentru un pret de 700. 000 de euro de catre Artmark Historical Estate .

INTERVIU cu Marian Godina: Politia este cel mai bun punct de observare a societatii cu bune si cu rele

Marian Godina a devenit unul dintre cei mai cunoscuti politisti din Romania. El a ajuns in atentia opiniei publice mai intai pentru postarile pline de umor de pe pagina sa de Facebook dar si pentru scandalul pe care l-a iscat la IPJ Brasov, dupa ce a sanctionat un sofer care ar fi avut pile. Godina este autorul cartii Flashuri din sens opus si spune ca nu vrea sa se opreasca din scris dar si ca isi iubeste meseria pe care si-a ales-o de mic. Va invitam sa descoperiti cum a ajuns politistul Marian Godina un scriitor de succes, care este autorul preferat dar si ce suprize mai pregateste, in acest interviu.

Cine a fost cel mai devotat sfetnic al lui Cuza. Tragedia care l-a propulsat pe Nicolae Kretzulescu la conducerea tarii

Nicolae Kretzulescu a fost unul dintre cei mai apropiati sfetnici ai domnitorului Cuza. Primul medic cu doctorat din istoria tarii a fost de trei ori prim-ministru, participand la conducerea tarii in cele mai grele momente ale ei.

FBI a deblocat iPhone-ul folosit de unul dintre teroristii de la San Bernardino

Departamentul american al Justitiei a anuntat luni ca a reusit sa deblocheze iPhone-ul folosit de unul dintre teroristii de la San Bernardino si a renuntat la procesul impotriva Apple, ceea ce a pus capat.

Pictorial incendiar cu Emily Ratajkowski, vedeta cu cei mai frumosi sani de la Hollywood

Emily Ratajkowski, considerata vedeta cu cei mai frumosi sani de la Hollywood, este protagonista unui pictorial incendiar. Imaginea unei firme de bijuterii, frumoasa actrita apare in ipostaze extrem de sexy, care au devenit deja virale pe internet, fiind redistribuite de sute de mii de ori in doar cateva ore.

POZA ZILEI. Meci de fotbal, vazut de pe pervaz

Un barbat sta pe pervazul unei ferestre si urmareste la televizor un meci de fotbal dintre Nigeria si Mali in Gao, nordul Mali.

Casa Darvas la Roche, una dintre cele mai reprezentative cladiri in stil Art Nouveau din Romania,si-a deschis portile pentru vizitatori

Casa Darva La Roche s-a deschis publicului si ascunde intre peretii ei povesti cutremuratoare, ce vor fi spuse turistilor chiar de urmasa familiei care la finele anilor 20 a secolului trecut a cumparat acest imobil, unul dintre cele mai reprezentative cladiri in stil Art Nouveau. Lunar, fosta proprietara, Judit Simon va face turul casei, va servi ceaiul si un biscuite cu cei care vor trece pragul imobilului situat pe strada Iosif Vulcan.

Sondaj: care sunt cei mai eurosceptici locuitori din UE

Doar un sfert dintre francezi, belgieni, olandezi si italieni cred ca exista mai multe avantaje decat dezavantaje de pe urma apartenentei la Uniunea Europeana, potrivit unui sondaj realizat in tarile din vestul Europei si publicat marti, relateaza AFP, citata de Agerpres.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )